Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Τα Οσκαρ της 2ης αγωνιστικής

Η 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών ολοκληρώθηκε με το ματς του Ικαρου απέναντι στον Παναθηναϊκό και το superbasket.gr μοιράζει τα δικά του Οσκαρ...

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

1. Λολίτα Λύμουρα (Πρωτέας Βούλας)

Μπάσκετ δεν είναι μόνο το σκοράρισμα, ειδικά για μια πλέι μέικερ. Και η Λολίτα Λύμουρα ξέρει να παίζει για την ομάδα. Κόντρα στον Κρόνο πέτυχε μόλις 2 πόντους (άφησε το σκοράρισμα για την εξαιρετική Δασκαλοπούλου), αλλά μοίρασε 11 ασίστ και πήρε 13 ριμπάουντ!

2. Ζωή

Κεχαγιά (Ιπποκράτης Κω)

Είναι η ηγέτιδα του Ιπποκράτη και το έδειξε και στο κρίσιμο ματς με το Ρύσσιο. Παρότι η άμυνα ήταν προσαρμοσμένη πάνω της, είχε 26 πόντους με 6/7 βολές, 10/16 δίποντα, 0/4 τρίποντα, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ. Ηταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια σε ένα ματς διαφήμιση του επιθετικού μπάσκετ.

3. Εβίνα Σταμάτη (Ελληνικό)

Στα δύσκολα, πάντα η Σταμάτη βγαίνει μπροστά και το έκανε στο μεγάλο ντέρμπι με τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα. Δίχως να κάνει κατάχρηση στις προσπάθειες, είχε 14 πόντους με 3/4 βολές, 4/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα και ήταν πάντα παρούσα στα κρίσιμα σημεία, που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ελληνικού.

4. Μονίκ Ολιβερ (Αρης)

Κάνει φοβερές εμφανίσεις και στη μοναδική νίκη του Αρη ήταν ασταμάτητη και κέρδισε κατά κράτος την προσωπική μονομαχία με τη Ντεσρός. Τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους, έχοντας 1/2 βολές, 12/20 δίποντα και 9 ριμπάουντ.

5. Νταϊάνα Ντέλβα (Παναθηναϊκός)

Σπάνια κόβεται η Ντέλβα και απέναντι στον Ικαρο έκανε άλλη μια σπουδαία επιθετική εμφάνιση. Η δεύτερη σκόρερ της Α1 είχε 24 πόντους με 8/9 βολές, 8/13 δίποντα, μάζεψε 11 ριμπάουντ και έγραψε 1.099 στο TENDEX.

MVP

Ζωή Κεχαγιά (Ιπποκράτης)

ΗΡΩΪΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Λικέντρα Τζόνσον (Ελληνικό)

Είχε μόλις 1/8 βολές όταν στήθηκε στη γραμμή 2'' πριν από τη λήξη. Στο πιο καθοριστικό σημείο, όμως, δεν λύγισε, είχε 2 στις 2 και το Ελληνικό πήρε τη νίκη με 81-82 επί του Αθηναϊκού στον Βύρωνα.

ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ελένη Καπογιάννη (Ελληνικό)

Στο πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς, το Ελληνικό νίκησε μέσα στο Βύρωνα και η Καπογιάννη δικαιούται τον τίτλο. Η ομάδα της έκανε σπουδαία εμφάνιση, ήξερε ακριβώς τι ήθελε στο παρκέ και το κυριότερο ήταν καλύτερη στις μικρές λεπτομέρειες που κρίνουν τέτοια παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα