Α ΕΣΚΑΝΑ | Μισιακός: "Εργατικότητα και ποιότητα το κλειδί για την άνοδο"

Ο Ιωνικός έκοψε πρώτος το νήμα στην Α' ΕΣΚΑΝΑ και πανηγύρισε την άνοδό του στην Γ' Εθνική, με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Μισιακό να τονίζει ότι η επιτυχία ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς των παικτών του, της ποιότητάς τους αλλά και της καλής χημείας.

Οι Νικαιώτες μετά από δύο χρόνια επιστρέφουν στις εθνικές κατηγορίες έχοντας ξεπεράσει αρκετούς σκόπελους κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Μισιακός, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ

(sepk.gr) για την άνοδο αλλά και για το γεγονός ότι η πρώτη του χρονιά σε πάγκο αντρικού συνδυάστηκε με άνοδο.

Για την άνοδο του Ιωνικού Νικαίας στη Γ' εθνική:
"Στην αρχή της χρονιάς φτιάξαμε το ρόστερ κρατώντας το βασικό κορμό κάνοντας παράλληλα κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών. Στην αρχή δεν θεωρούσαμε τον εαυτό μας φαβορί, ενώ αυτό ήρθε να ενισχυθεί με κάποιες απώλειες από τραυματισμούς που έκανε ακόμα πιο δύσκολη της δουλειά μας. Παρά τις όποιες δυσκολίες μείναμε συγκεντρωμένοι, είχαμε υπομονή και καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε".


Για το μυστικό της επιτυχίας, καθώς ο Ιωνικός Νικαίας δεν ήταν από τα φαβορί στην αρχή της χρονιάς:
"Προσωπικά θεωρώ ότι ο συνδυασμός ποιότητα παικτών, εργατικότητα και καλή χημεία ήταν το κλειδί. Καθημερινά δουλεύαμε με μεγάλη εργατικότητα στις προπονήσεις κάτι που έβγαινε και στους αγώνες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα".


Για το γεγονός ότι τη πρώτη του χρονιά σε πάγκο αντρικής ομάδας πανηγύρισε την άνοδο:
"Είχα στο μυαλό μου μόνο να κάνω τη δουλειά μου σωστά. Σκεφτόμουν μόνο πως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον κάθε αγώνα. Δεν είχα τρομερά πράγματα στο μυαλό μου. Προσπάθησα όντας διπλά συγκεντρωμένος και δίνοντας όλη μου την ενέργεια για να καλύψω την εμπειρία της κατηγορίας που μου έλειπε. Μέσα από τη δουλειά βρήκαμε τον δρόμο και όλα κατέληξαν καλά.Φυσικά είμαι ευτυχισμένος που καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους πάντα. Πάντα όταν πραγματοποιούνται οι στόχοι νιώθεις δικαίωση και ευχαρίστηση. Με αυτό που ασχολούμαι το κάνω με πάρα πολύ αγάπη και δίνω όλο τον εαυτό μου και την ενέργεια μου".


Για τα πλάνα που κάνει για την Γ' εθνική:
"Ακόμα είναι λίγο νωρίς για σχέδια. Θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα δούμε. Αυτό που θέλουμε σίγουρα είναι να είμαστε αξιοπρεπής ανεξάρτητα από την κατηγορία που βρισκόμαστε. Το θέλαμε φέτος, το θέλουμε του χρόνου και το θέλουμε πάντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα