Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | "Προσωπικοί οι λόγοι της παραίτησης του Ρουμπελάκη"

Η διοίκηση του Ελληνικού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται σχετικά με την παραίτηση του Γιώργου Ρουμπελάκη από την τεχνική ηγεσία της ομάδαςκαι δεν παραλείπει να τον ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες που της προσέφερε.


Η ανακοίνωση του Ελληνικού αναφέρει:

"Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί επισήμως με την ακόλουθη δήλωση:

Η διοίκηση του Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ θεωρεί τον Γιώργο Ρουμπελάκη ως αρχιτέκτονα της πετυχημένης πορείας που είχε η ομάδα κατά τη διετία 2010-2012. Η κατάρτιση του, το ήθος του και

η αφοσίωσή του προς την ομάδα και το άθλημα, εστάθη η κινητήρια δύναμη των επιτυχιών που μέχρι σήμερα η ομάδα αποκόμισε. Σε καμία περίπτωση η παραίτηση του δεν οφείλεται σε αντικατάστασή του ως προπονητή της ομάδας, έλλειψη εμπιστοσύνης στο άτομό του ή οποιαδήποτε άλλου είδους προστριβής μεταξύ της διοίκησης και των συνεργατών του. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι καθαρά προσωπικοί του και δεν δύναται να δοθούν στην δημοσιότητα από την διοίκηση της ομάδας, παρά μόνο από τον ίδιο.

Με λύπη σεβαστήκαμε και αποδεχτήκαμε την απόφασή του και κρίνουμε ότι η ενέργεια του αυτή είναι απόλυτα δικαιολογημένη και ότι ο επαγγελματισμός του σε καμία περίπτωση δεν έθεσε σε κίνδυνο την ομαλή συνέχεια της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η διοίκηση νιώθει την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα μέχρι σήμερα, και για αυτά που στο μέλλον μπορεί να προσφέρει εάν ο ίδιος το θελήσει.

Υπεύθυνος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Ρουμπελάκη, Γιώργος Παντελάκης για τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα φέρει σε πέρας τους υψηλούς στόχους, τους οποίους έχουν θέσει ως στόχο με τον απερχόμενο προπονητή.
Εκ μέρους της Διοίκησης

Ο Γενικός αρχηγός
Άρης Γαληνός"

Keywords
Τυχαία Θέματα