NBA | Ρούμπιο: "Δύσκολο να κοιτάζω χωρίς να παίζω!"

Τη στίγμη που θα επιστρέψει και πάλι στα παρκέ περιμένει πως και πως ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος δήλωσε πως δεν αντέχει να παρακολουθεί αγώνες γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, ενώ τόνισε ότι θέλει να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στην πρώτη του χρονιά στον μαγικό κόσμο, ο Ισπανός πόιντ γκαρντ (1,93μ.) άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα των Τίμπεργουλβς, ωστόσο στάθηκε άτυχος καθώς ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του (ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο) του στέρησε τη δυνατότητα να φανερώσει ακόμα περισσότερα δείγματα του τεράστιου ταλέντου του.

Πλέον,

επιθυμία του ίδιου είναι να αφήσει πίσω του το άσχημο περιστατικό και να αποθεραπευτεί όσο καλύτερα μπορεί, ούτος ώστε να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος τη νέα περίοδο.

"Είναι δύσκολο να παρακολουθώ έναν αγώνα μπάσκετ χωρίς να έχω την δυνατότητα να πάρω μέρος", είπε αρχικά ο 21χρονος άσος, προσθέτοντας ότι "στο μυαλό μου υπάρχει ένας στόχος και αυτός είναι να αναρρώσω 100% από τον τραυματισμό μου και να σιγουρευτώ ότι δεν πρόκειται να τραυματιστώ πάλι σε αυτό το γόνατο".

"Ελπίζω να μπορέσω να ξεκινήσω τρέξιμο τον Σεπτέμβριο", ανέφερε ο Ρούμπιο, ο οποίος χτύπησε στις 9 Μαρτίου στην αναμέτρηση των "Λύκων" της Μινεσότα με τους Λέικερς στο Λος Άντζελες και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα