NBA | "Ψάχνονται" για Ντελόντε Ουέστ οι Νικς

Ο Μάικ Γούντσον βλέπει ότι πιθανόν οι Νικς να χρειάζονται ενίσχυση στις θέσεις των γκαρντ και η ομάδα του "Μεγάλου Μήλου"... κοσκινίζει την αγορά ώστε να βρει ακόμη μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση, έχοντας βάλει στο... μάτι τον Ντελόντε Ουέστ!

Οι Νεοϋορκέζοι έχουν κάνει... κοιλιά το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο Γούντσον σκέφτεται σοβαρά να φρεσκάρει την περιφερειακή του γραμμή μήπως και δώσει νέα αύρα στην ομάδα του, αλλά και για να ξεκουράσει

τους περιφερειακούς του. Βέβαια, η θέση του Πάμπλο Πριτζιόνι μόνο σίγουρη δεν είναι, αφού υπάρχουν σκέψεις για να αφήσουν ελεύθερο τον βετεράνο Αργεντίνο γκαρντ όπως και τον Τζέιμς Ουάιτ ώστε να κάνουν χώρο στο ρόστερ για τον Ουέστ!

Το όνομα που ακούγεται ολοένα και περισσότερο είναι εκείνο του εγωκεντρικού Ντελόντε Ουέστ, ο οποίος με τα τερτίπια του... κατόρθωσε να παίζει στην αναπτυξιακή λίγκα, αφού από την αρχή κιόλας της σεζόν οι Μάβερικς τον έδιωξαν κακήν κακώς λόγω απανωτών πειθαρχικών παραπτωμάτων...

Ο... καλός Ντελόντε Ουέστ αναμφίβολα μπορεί να προσφέρει μερικές ποιοτικές και πολύτιμες λύσεις στην γραμμή των "κοντών", ωστόσο το ζήτημα για τους Νικς -εφόσον φυσικά αποκτηθεί ο 29χρονος ιδιόρυθμος γκαρντ- είναι το κατά πόσο θα μπορέσει και ο ίδιος και ο προπονητής του να τιθασεύσουν το χαρακτήρα του, ώστε να βοηθήσει και όχι να κάνει την ομάδα άνω-κάτω...!

Keywords
Τυχαία Θέματα