Greeks Abroad | "Υμνοι" για Κουφό!

Οι Νάγκετς έχουν φτάσει αισίως τις έντεκα σερί νίκες -κάτι που είχε να συμβεί εδώ και 30 χρόνια- και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα και ο Κώστας Κουφός, με τον προπονητή του Τζορτζ Καρλ και τον συμπαίκτη του Αντρέ Ιγκουοντάλα να τον αποθεώνουν εξηγώντας ότι είναι η έκπληξη της σεζόν για το Ντένβερ!

"Γίνεται κάθε εβδομάδα και καλύτερος. Είναι έξυπνος και συνεπής. Μου αρέσει που τον βλέπω να βελτιώνεται συνεχώς", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Τζορτζ Καρλ, ο οποίος είδε τον Κουφό στα 10 τελευταία ματς να μετρά 10,9 πόντους και 8,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, κάνοντας μάλιστα

ρεκόρ καριέρας σε πόντους (22) και ριμπάουντ (16) την περασμένη εβδομάδα κόντρα σε Σανς και Γκρίζλις αντίστοιχα!

"Αν ρωτήσεις κάποιους, θα σου πουν πως ο Κουφός είναι η έκπληξη της σεζόν για την ομάδα μας. Ομως για μένα δεν είναι. Μπορεί να αποδώσει πολύ καλά στο συγκεκριμένο σύστημα. Βοηθά πολύ την ομάδα και έδειχνε τις ικανότητές του από την προετοιμασία. Είμαι κι εγώ ένας παίκτης που μαθαίνει διαρκώς, οπότε όταν βλέπω κάποιον με αντίστοιχα στοιχεία, το καταλαβαίνω", επισήμανε με τη σειρά του ο Αντρέ Ιγκουοντάλα για τον διεθνή Ελληνα σέντερ που φέτος έχει κλέψει την παράσταση στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού!

Keywords
Τυχαία Θέματα