NBA | ΛεΜπρόν: "Τώρα θέλω το πρωτάθλημα"

Για την τρίτη φορά στην καριέρα του ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αναδείχθηκε MVP της σεζόν και ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για το βραβείο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αυτό που θέλει ακόμη περισσότερο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Χιτ.

Στα πλαίσια συνέτευξης Τύπου που παραχώρησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερο παίκτη της χρονιάς, ο σταρ των Χιτ μίλησε για τους υπόλοιπους υποψηφίους, το πρωτάθλημα και φυσικά αφιέρωσε στους δικούς του

ανθρώπους το βραβείο.

"Δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά τόσο νευρικός, αισθάνομαι συγκινημένος και προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει" σχολίασε ο σταρ των Χιτ και συνέχισε λεγοντας ότι: "Είναι ποιο έντονο το συναίσθημα σε σχέση με τα πρώτα δυο βραβεία που κατέκτησα. Θέλω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, όπως πάντα έκανα. Θέλω να το απολαμβάνω, όχι όπως πέρυσι που ήταν δύσκολα. Το αφιερώνω, όπως και όλη τη φετινή σεζόν στους συμπαίκτες μου που με έφεραν σε αυτή τη θέση. Βρίσκομαι σε μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικούς συμπαίκτες".

Ο Τζέιμς αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους υποψηφίους, λέγοντας πως: "Ο Κέβιν Ντουράντ, o Κέβιν Λόβ, o Κρις Πολ, o Τόνι Πάρκερ, όσοι διεκδίκησαν το βραβείο, αποτελούν για μένα έμπνευση. Πηγαίνω στο σπίτι και τους βλέπω να παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Κάθε βραδυ θέλω να αποδεικνύω στο παρκέ ότι είμαι ο καλύτερος. Θέλω να αποδεικνύω ότι είμαι ο MVP".

Αναφορικά με τα πρόσωπα πουπαίζουν το μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή του και ασκούν μεγαλύτερη επιρροή πάνω του, ο Τζέιμς ήταν ξεκάθαρος: "Ευχαριστώ την αρραβωνιαστικιά μου. Σε θαυμάζω και δεν σε θεωρώ δεδομένη. Ευχαριστώ και τη μητέρα μου, η οποία με μεγάλωσε με δυσκολίες και χωρίς εισόδημα. Δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερε, πως με κράτησε χαρούμενο, πως είχε ζεστό το σπίτι. Δεν την ρωτάω, γιατί δεν θα μου πει. Είναι η έμπνευσή μου, αυτή που με βοήθησε να φτάσω μέχρι εδώ. Πίστευε σε μένα και μου έλεγε ότι τα όνειρά μου θα γίνουν πραγματικότητα".

Κλείνοντας, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αναφέρθηκε στον επόμενο και σημαντικότερο του στόχο "Θέλω το πρωτάθλημα. Μόνο αυτό μετράει για μένα. Μόνο αυτό μετράει για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα