Final Four | Οι πρώτοι των πρώτων

Η Κωνσταντινούπολη κινείται σε ρυθμούς φάιναλ φορ και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (12/05) το γκαλά για την βράβευση των κορυφαίων της διοργάνωσης, με την εκδήλωση να έχει έντονο ελληνικό χρώμα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης ήταν μέλη της καλύτερης πεντάδας, στην οποία και πέραν των αρχηγών των "αιωνίων" βρίσκονταν ο Νέναντ Κρστιτς, ο Εραζεμ Λόρμπεκ και ο Αντρέι Κιριλένκο. Ο "ΑΚ-47"μάλιστα, βραβεύτηκε κι ως ο

MVP της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά κι ως καλύτερος αμυντικός.

Ο Μάικ Μπατίστ ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας όπως και οι πρώην "ερυθρόλευκοι" Μίλος Τεόντοσιτς και Χένρι Ντόμερκαντ. Ο Μπο ΜακΚάλεμπ και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο συμπληρώνουν την δεύτερη καλύτερη πεντάδα. Ο κινητήριος μοχλός Σιένα μάλιστα, παρέλαβε και το βραβείο του πρώτου σκόρερ που φέρει το όνομα του αδικοχαμένου Αλφόνσο Φορντ. Επίσης, ο Νίκολα Μίροτιτς ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ciragan Palace και στην αρχή της ο Τζόρντι Μπερτομέου απεύθηνε χαιρετισμό λέγοντας ότι "σας καλωσορίζω εν αναμονή του μεγάλου τελικού. Για ακόμα μία σεζόν το φάιναλ φορ είναι επιτυχημένο και δίνω τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Από δω και πέρα, την επόμενη σεζόν θα αυξήσουμε τον αριθμό των ομάδων. Το θέμα μας είναι να μείνουμε δυνατοί κι ενωμένοι. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας.Από αυτή τη γιορτή αναδεικνύονται οι καλύτεροι της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε για τον κόσμο που ήρθε εδώ, να ευχαριστηθείτε τον τελικό", ανέφερε ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα