Ατρόμητος: Τελευταία ευκαιρία...

Αν ο Ατρόμητος δεν θέλει να τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στα play offs θα πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσει το τρίποντο στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι Περιστεριώτες δεν είχαν ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Και δεν είχαν και ως αυτοσκοπό τη δεύτερη, αν και δεν έκρυβαν

ότι θα ήταν ιδανικό να την κατακτούσαν. Αυτό που κυνηγούν πάση θυσία είναι να βάλουν μια ομάδα από κάτω τους και να μην τερματίσουν τελευταίοι. Οχι για λόγους γοήτρου, αλλά πολύ απλά για να μην ξεκινήσουν προετοιμασία σε περίπου... 20 ημέρες.

Εχουμε δει και στο παρελθόν πόσο στραβά πηγαίνει η σεζόν για μια ομάδα που μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας από τις αρχές του Ιουνίου. Πόσω μάλλον όταν δεν της έχει ξανασυμβεί και οι παίκτες της δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε, τα πράγματα είναι και περίπλοκα, αφενός γιατί κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο προπονητής του Ατρομήτου τη νέα περίοδο (αν δηλαδή φύγει ο Δώνης, θα πρέπει να βρεθεί σε χρόνο dt ο αντικαταστάτης του), αφετέρου γιατί οι Περιστεριώτες θα έχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους τη νέα σεζόν και θα πρέπει να ψαχτούν στην αγορά ώστε να παρουσιαστούν δυνατοί και τη νέα περίοδο.

Είναι προφανές λοιπόν, ότι ο Ατρόμητος πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει την Κυριακή την ΑΕΚ ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να ψάξει κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση. Το καλό για τον Δώνη είναι ότι με εξαίρεση τους Τάτο και Καραγκούνη, έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα