NBA | Για πάντα στο Σαν Αντόνιο ο Ντάνκαν!

Οι Σπερς έκαναν το πρώτο βήμα στους τελικούς της Δύσης απέναντι στους Θάντερ, ωστόσο οι ιθύνοντες σχεδιάζουν από τώρα το "αύριο" της ομάδας. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει δίχως τον Τιμ Ντάνκαν, με τον πολύπειρο αρχηγό να προαναγγέλλει την... "αιώνια" παραμονή του στο Σαν Αντόνιο!

Οι τελικοί της Δύσης είναι σε εξέλιξη, με τους Σπερς να προηγούνται με 1-0 στη σειρά με τους Θάντερ. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της

ομάδας να προγραμματίζουν την επόμενη μέρα των "Σπιρουνιών"... Και σίγουρα αυτή είναι συνυφασμένη με ένα όνομα... Αυτό του αρχηγού Τιμ Ντάνκαν!

Το -εντυπωσιακό φέτος- Σαν Αντόνιο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το "τοτέμ" της ομάδας, αν και τίποτα δεν δείχνει ικανό να "χωρίσει" τον Τιμ Ντάνκαν με τους αγαπημένους τους Σπερς! Μάλιστα, ο ίδιος ο 36χρονος σέντερ, μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης με την Οκλαχόμα, ξεκαθάρισε ότι δεν το κουνάει... ρούπι και ότι θα παραμείνει για πάντα "Σπιρούνι"!

"Δεν θα έπρεπε να το πω αυτό, αλλά αφού με πιέζετε θα σας πω ότι χρειάστηκε να τους απειλήσω ότι θα φύγω (γέλια). Οχι, δεν πάω πουθενά. Μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε, εγώ είμαι εδώ και θα μείνω για πάντα στους Σπερς", επισήμανε ο Τιμ Ντάνκαν, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την παραμονή του στο Σαν Αντόνιο!

Keywords
Τυχαία Θέματα