NBA | "Χτύπησα επίτηδες τον Κόμπε!"

Στην αποκάλυψη ότι προσπάθησε επίτηδες να τραυματίσει τον Κόμπε Μπράιαντ στους τελικούς των Πέισερς με τους Λέικερς προέβη ο παλαίμαχος άσος της ομάδας της Ιντιάνα, Τζέιλεν Ρόουζ!

«Όποιος έχει παίξει μπάσκετ ή πρόκειται να παίξει μπάσκετ πρέπει να ξέρει τον πρώτο άγραφο κανόνα: Όταν ο αντίπαλός σου πάει να σουτάρει δεν βάζεις το πόδι σου κάτω από το πόδι τους γιατί μπορεί να του προκαλέσει διάστρεμμα ή ακόμα και να του σπάσει τον αστράγαλο. Τώρα, αν έχει συμβεί ποτέ στην καριέρα μου να κάνω ότι πάω να μαρκάρω ένα σουτ, να στραφώ να κοιτάξω τη μπάλα και κάνω ότι δεν

κατάλαβα ότι είχα κάνει κάτι τέτοιο; Το έκανα!», ανέφερε αρχικά ο 39χρονος σμολ φόργουορντ/σούτινγκ γκαρντ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Τελικοί του 2000. Δεύτερος αγώνας. Ο Κόμπι Μπράιαντ πήγε να σουτάρει από δεξιά, προσπαθώ να τον μαρκάρω και ο Κόμπι προσγειώνεται στο πόδι μου. Κουτσαίνει και τελικά χάνει τον επόμενο τελικό. Θα μπορούσε να χάσει όλη τη σειρά και εγώ να έχω ένα δακτυλίδι Πρωταθλητή. Νομίζω ότι το έκανα επίτηδες! Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ατύχημα. Το κάρμα όμως πάντα επιστρέφει να σε δαγκώσει. Για αυτό αργότερα στο μέλλον ήμουν μέλος της ομάδας των Ράπτορς που δέχτηκε 81 πόντους από τον Κόμπι. Και όταν με ρωτάνε γιατί κανένας δεν του έκανε έστω ένα σκληρό φάουλ σε εκείνο το παιχνίδι, απαντάω: Το προσπάθησα στους τελικούς του ΝΒΑ και αυτή ήταν η τιμωρία μου».

Τέλος, ο Ρόουζ ανέφερε: «Δεν ήξερε ότι το έκανα επίτηδες μέχρι τώρα. Τώρα όμως το ξέρει, οπότε υποθέτω ότι το επόμενο καλοκαίρι δεν θα έρθει στο καμπ για τα παιδιά που κάνω κάθε χρόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα