Β ΕΣΚΑΝΑ | Βeach Boys: "Ο πλέον αποτυχημένος παράγοντας..."

Οι Βeach Boys επανήλθαν και αυτήν την φορά ρίχνουν τα βέλη τους προς τον κ. Παναγιώτη Σμυρνιώτη, παράγοντα του τμήματος μπάσκετ του ΑΟΠΦ , ενώ καλωσορίζουν συγχρόνως στις τάξεις της αγαπημένης τους ομάδας τον Θεοδόση Χολέβα και τον Πέτρο Αθανασούλα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Πιστοί στις δεσμεύσεις μας ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε στη φίλαθλη Ελλάδα και τον έτερο «επιτυχημένο», πάντα κατά τον πρόεδρο του συλλόγου Σεραφείμ Πολυχρόνη, παράγοντα του τμήματος μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ., Παναγιώτη Σμυρνιώτη.

Πριν

σκιαγραφήσουμε την προσωπικότητα και το έργο του, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για ένα… αυθεντικό «σκαπανέα» του φαληριώτικου μπάσκετ. Έναν άνθρωπο που, όπως θα καταλάβετε και παρακάτω, έβαλε πάνω απ’ όλα το καλό του συλλόγου οδηγώντας το από «επιτυχία» σε «επιτυχία».

Ο άνθρωπος αυτός υπήρξε συνοδοιπόρος του Κώστα Ρήγα (ο έτερος υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ) δύο ακόμα περιόδους. Όπως έχουμε αναφέρει και οι δύο «έκλεισαν» με τον υποβιβασμό του συλλόγου. Ουσιαστικά, όμως, πρόκειται για έναν άνθρωπο που προτιμά να μη φαίνεται, αλλά ο ίδιος να κινεί τα νήματα πίσω από την κουρτίνα. Έτσι νομίζει ότι μένει στο απυρόβλητο ρίχνοντας στην πυρά τον κ.Ρήγα, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει το ρόλο του μπροστινού.

Κατά την παρουσία του ο κ. Σμυρνιώτης έχει φροντίσει να προκαλέσει, ουκ ολίγες φορές, τη νοημοσύνη των μπασκετικών φιλάθλων του Παλαιού Φαλήρου με τις επιλογές του και τα λεγόμενα του.

Για παράδειγμα, πέρυσι έξω από το βοηθητικό του ΣΕΦ μετά από μία αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας εξεστόμισε την ατάκα «εμείς δεν πήραμε την ομάδα για να την κρατήσουμε στην κατηγορία». Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, ανέλαβε να διοικήσει μία ομάδα στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ (σ.σ.: όχι στην Ευρωλίγκα προς αποφυγήν παρεξηγήσεως) χωρίς να έχει σκοπό την παραμονή. Φαίνεται τόσο βαρύ του φαινόταν το φορτίο.

Θα αναρωτηθείτε, λοιπόν, ποιος ήταν ο σκοπός του; «Εμένα με νοιάζει να παίζουν 12 παιδιά του Φαλήρου κι ας πέσουμε στη Δ’ ΕΣΚΑΝΑ» αποκάλυψε κάποτε. Μόνο που όταν λέει «τα παιδιά του Φαλήρου» δεν εννοεί ακριβώς αυτό. Πιο ακριβές θα ήταν εάν έλεγε «Εμένα με νοιάζει να παίζουν τα δικά μου τα παιδιά, τα παιδιά της (εκάστοτε) συντρόφου μου, τα παιδιά του φίλου μου Κώστα Ρήγα και τα παιδιά όσων είναι μαζί μου». Αυτό είναι το πλάνο του…οραματιστή Παναγιώτη Σμυρνιώτη.

Αυτό το… μεγαλόπνοο σχέδιο δεν δίστασε να το θέσει σε εφαρμογή πέρυσι, χρησιμοποιώντας πάντα για μπροστινό τον κ. Κώστα Ρήγα, και να δημιουργήσει προβλήματα στον προπονητή της εφηβικής ομάδας, τον οποίο και στο τέλος της σαιζόν απέλυσε γιατί δεν υπάκουε στις διαταγές του.

Ενδεικτικά. Νεαρός αθλητής αποκλείστηκε από την εφηβική ομάδα από τον προπονητή του, αλλά η διοίκηση τον αντάμειψε με προαγώγη στο ανδρικό τμήμα. Παγκόσμια πρωτοτυπία. Μη πηγαίνει, όμως, ο νους σας στο κακό. Η «συγγένεια» που είχε το παιδί αυτό με τον συγκεκριμένο παράγοντα ήταν τελείως… συμπτωματική.

Αυτός ο «επιτυχημένος» π
Keywords
Τυχαία Θέματα