ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Αλεξανδρής: «Χρειαζόμαστε τους Αμερικάνους»

Ο Αρης ξεπέρασε το εμπόδιο του Φιλαθλητικού για την 1η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κι ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Περιστέρι (22/9). Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στο superbasket.gr για την πρόκριση της ομάδας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον μεταγραφικό σχεδιασμό του «Αυτοκράτορα».



Ποιο

ήταν το «κλειδί» της νίκης κόντρα στον Φιλαθλητικό;

«Ημασταν καλά προετοιμασμένοι δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Είχαμε βέβαια απώλειες και δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι , γιατί έχουμε μόνο δυο εβδομάδες που μαζευτήκαμε. Ανταποκριθήκαμε με πολύ μεγάλη επιμέλεια στο αγωνιστικό στυλ του Φιλαθλητικού. Είναι μια δυνατή ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα της, πιέζει σε όλο το γήπεδο, παίζει με ενθουσιασμό και σουτάρει πολλά τρίποντα . Θα πω ότι το ματς κρίθηκε στην εμπειρία των παικτών, αλλά και της τεχνικής ηγεσίας. Εχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια και ήμασταν προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσουμε».

Διατηρούσατε σταθερά το προβάδισμα, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο ο Φιλαθλητικός έκανε την αντεπίθεσή του...

«Είχαμε μόνο οχτώ παίκτες που μπορούσανε να παίξουνε.Ξεκινήσαμε καλά αλλά έπρεπε να κατανήμουμε τις δυνάμεις μας και να διατηρήσουμε τους παίκτες φρέσκους μέχρι το τελος. Αυτός ήταν ο λόγος που κάποιες φορές η διαφορά έπεφτε αλλά είμαι αρκετά έμπειρος να κρατάω το ρυθμό και το σκόρ και με τις αλλαγές μπορέσαμε στο τέλος να κερδίσουμε με μια αξιοπρεπή διαφορά».

Υπάρχει και το σίριαλ με την έκδοση των δελτίων των Κόλιμον, Σάιμον και Αουτερμπριτζ…

«Είναι θέμα της διοίκησης και δεν μπορώ να το σχολιάσω . Απλά περιμένω, γιατί ο σχεδιασμός είναι με αυτά τα παιδιά και τα χρειάζομαι για το πρωτάθλημα».

Πότε πιστεύετε οτι η ομάδα θα μπορέσει να βρει ρυθμό;

«Εκτιμώ ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε σχεδόν έτοιμοι, γιατί όπως σας είπα πρέπει να επανέλθουν οι τραυματίες ,να ενταχθούν οι ξένοι στην ομάδα και φυσικά να κάνουμε ακόμα μια μεταγραφή. Εύχομαι να είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί».

Υπάρχουν αρκετοί καινούριοι παίκτες στο ρόστερ. Είναι εύκολο να δέσουν;

«Υπάρχει ομοιογένεια. Δεν φοβάμαι. Εχω στήσει ομάδες και σε τρεις μέρες και έχουμε με το Μαρούσι έχουμε νικήσει εκτός έδρας τον Πανιώνιο. Αυτό είναι πολύ εύκολο για μένα. Αρκεί να έρθουν οι παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα