Final Four | "Ενας και μοναδικός στόχος: Η υπεράσπιση του τίτλου μας!"

Η αισιοδοξία δεν... κρύβεται και είναι διάχυτη στα λεγόμενα του Ρομέιν Σάτο! Ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ του Παναθηναικού ξεκαθάρισε ότι μοναδικός στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης είναι η υπεράσπιση του τίτλου τους και αν πράξουν βάσει όσων μπορούν, τότε είναι σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουν!

Τα όσα δήλωσε στην "Πράσινη" ο δυναμικός φόργουορντ του "Τριφυλλιού":

«Είμαστε πανέτοιμοι! Ήρθαμε στο φάιναλ φορ με ένα και μοναδικό στόχο.

Να παίξουμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Μέσα στη διάρκεια της χρονιάς χάσαμε δύο παιχνίδια από την ΤΣΣΚΑ. Αλλά εδώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι ένας ημιτελικός, είναι ένα φάιναλ φορ και δεν μπορούμε να σκεφτούμε αυτά που έγιναν στο παρελθόν.

Το μόνο που κάναμε είναι να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν, να τα δουλέψουμε και ένα πράγμα ξέρουμε όλοι: αν βγούμε στο γήπεδο και κάνουμε αυτά που μπορούμε, τότε είμαστε σίγουροι πως στο τέλος της ημέρας θα είμαστε ευτυχείς. Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες που θέλουν το τρόπαιο, αλλά το ίδιο ισχύει και με εμάς».

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Αυτό που θέλω είναι να κάνω το καλύτερό μου για την ομάδα. Να ανταποκριθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Το μόνο που θέλω και σκέφτομαι είναι να δώσω τα πάντα. Να κάνω ακριβώς αυτά που ζητά ο προπονητής μου και στο τέλος να βγούμε νικητές. Τίποτε άλλο δεν με νοιάζει. Δεν με πειράζει ποιος θα παίξει καλά. Θέλω να καταφέρουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο που πήραμε πέρυσι. Για αυτό είμαστε εδώ. Εχουμε δουλέψει σκληρά και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί».

Για την πιθανή κατάκτηση του 7ου Ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό: «Για αυτό ήρθαμε, μακάρι να καταφέρουμε να πάμε πάλι προς στ' αστέρια. Είναι αξέχαστο το συναίσθημα και θέλω να το ζήσουμε ξανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα