Ο Ηρακλής εξέδωσε εισιτήρια για τον 5ο τελικό


Στον ρυθμό του παραλόγου χορεύει ακόμη ο Ηρακλής εκδίδοντας ανακοίνωση για τα εισιτήρια του 5ου τελικού που δεν θα γίνει, αφού ο Φοίνικας αρνείται να μετάσχει.

Το ματς έχει οριστεί μεν για την Δευτέρ 14/5, αλλά είναι τυπικής διαδικασίας για να κλεισει ο κύκλος των τελικών και να στεφθεί πρωταθλητής ο Ηρακλής. Η νέα

ανακοίνωση του «γηραιού» αναφέρει: «Αναφορικά με τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος της Δευτέρας 14/5 στο ΕΓ Μίκρας, το ΤΑΑ Ηρακλής ανακοινώνει τα εξής: Θα κυκλοφορήσουν μετά από απόφαση της ΕΣΑΠ συνολικά 1000 εισιτήρια, με τα 500 να ανήκουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες (αθλητές βόλεϊ, διαιτητές, προπονητές, παράγοντες κ.α.).

Από το πρωί της Παρασκευής (11/5, 11.00) τα 500 εισιτήρια θα διατίθενται στους φιλάθλους του Ηρακλή από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου, για τα οποία προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας αλλά και όσοι παρουσιάσουν την οικονομική ενίσχυση που πλήρωσαν στον πέμπτο τελικό που δεν πραγματοποιήθηκε, όταν και παρέλαβαν το εισιτήριο αυτού.

Σε περίπτωση που ο Φοίνικας Σύρου ενημερώσει επισήμως και εγγράφως ότι δεν θα παρουσιαστεί στον αγώνα της Δευτέρας (14/5), θα ακολουθήσει άμεσα νέα ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής με την οποία θα ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας για τις επόμενες κινήσεις του».

Keywords
Τυχαία Θέματα