Ναδάλ: «'Η εμένα ή το μπλε χώμα»

Αποκλείστηκε ο Ραφαέλ Ναδάλ απ'τον Φερνάντο Βερντάσκο στο Madrid Masters και αποκλείει να ξαναπαίξει στο τουρνουά αν το χώμα παραμείνει μπλε.


Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας αποφάσισε να μην μετάσχει ξανά στο Mutua Madrilena και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον ιδιοκτήτης του τουρνουά, Ίον Τίριακ που επέλεξαν και επέμειναν παρά τις πρώτες αντιδράσεις στο μπλε ολισθηρό χώμα.

Ο 25χρονος από τη Μαγιόρκα, υπέστη την πρώτη του ήττα από τον Φερνάντο Βερντάσκο

με 6-3, 3-6, 7-5 μετά από 13 νίκες επί του συμπατριώτη του και μίλησε έξω από τα δόντια: «Δεν μπορώ να κινηθώ σε αυτό το court οπότε δεν μπορώ να χτυπήσω και την μπάλα έτσι όπως θέλω. Η ATP και το τουρνουά μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Έβαλα τα δυνατά μου για να προετοιμαστώ κατάλληλα για το τουρνουά, όμως δεν ήταν αρκετό για να προσαρμόσω το παιχνίδι μου σε αυτό το court.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι εφόσον τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, λυπάμαι που το λέω αλλά του χρόνου θα έχω ένα λιγότερο τουρνουά στο καλεντάρι μου. Αυτή η επιφάνεια είναι ασταθής για το παιχνίδι. Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι και δεν θέλω να πάρω ρίσκα»
πρόσθεσε ο κάτοχος 6 τίτλων στο Roland Garros.

Ο Τόνι Ναδάλ, θείος και προπονητής του Ράφα, δήλωσε στην εφημερίδα «El Pais» : «Είπα στον Ράφα να μην παίξει στη Μαδρίτη φέτος. Τώρα ελπίζω να μην έρθει του χρόνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα