Βράχια καταπλάκωσαν τουρίστες στη Σαντορίνη




Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός από τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι στη θέση Αρμένι, πλησίον του παλιού λιμανιού της Οίας.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και πλωτό σκάφος του Λιμενικού. Στις έρευνες επίσης συμμετείχε και το ελικόπτερο του κλιμακίου της 134 ΣΜ.Eνας τουρίστας, αμερικανικής καταγωγής, διερχόταν στο σημείο με ένα γαϊδουράκι, μαζί με τη γυναίκα του, την κόρη του και μία ομάδα ακόμη ξένων πολιτών. Βράχια παρέσυραν τον τουρίστα και τον καταπλάκωσαν, ενώ εκ θαύματος γλύτωσαν
οι υπόλοιποι. Το σώμα του 52χρονου άτυχου Αμερικανού βρέθηκε διαμελισμένο, ενώ παράλληλα τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα άτομα.Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, για τη σύζυγο του Αμερικανού, 49 ετών, την κόρη του, 22 ετών, καθώς και δύο 20χρονες Μεξικάνες τουρίστριες, οι οποίες διακομίσθηκαν στο κέντρο Υγείας Θήρας σε κατάσταση σοκ, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα