Τα καταστήματα WIND συμμετέχουν στην πρωτοβουλία “Παρασκευή στην Αθήνα”

«Παρασκευή στην Αθήνα» με ειδικές προσφορές από τα καταστήματα WIND.

Δελτίο Τύπου

Τα καταστήματα WIND* στο κέντρο της Αθήνας συμμετέχουν ενεργά στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών «Παρασκευή στην Αθήνα».

Θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη δράση

συμβάλλει στην αναζωογόνηση του κέντρου της Αθήνας και των επαγγελματιών της πόλης, η WIND προτρέπει τους καταναλωτές να προσέλθουν στα καταστήματά της και να επωφεληθούν από τις προσφορές. Έτσι, κάθε Παρασκευή μέχρι και τις 6 Απριλίου προσφέρουν ειδικές τιμές σε πακέτα κινητής, σταθερής και Internet. Συγκεκριμένα:

 

Κινητή

Δύο πάγια ΔΩΡΕΑΝ για αιτήσεις κινητής με πάγιο από 25€ και επιπλέον ΔΩΡΟ 200’ ομιλίας προς όλους, για κάθε νέα αίτηση WIND Καρτοσύνδεσης 25 & 35

 

Σταθερή

Double Play M: 20% έκπτωση το μήνα, απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία & internet έως 24mbps, από 34,00€ μόνο 27,20€/μήνα για 12 μήνες. Telephony M: 20% έκπτωση το μήνα, απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία, από 23,67€ μόνο 18,94€/μήνα για 12 μήνες

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το http://www.athensfridays.gr/ ή ένα από τα καταστήματα WIND στο κέντρο της Αθήνας.

 

*Τα καταστήματα WIND που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι τα ακόλουθα:

Αριστείδου 1-ΑθήναΣταδίου 7-ΑθήναΓ’ Σεπτεμβρίου 48-ΑθήναΠατριάρχου Ιωακείμ 37-ΚολωνάκιΠειραιώς 1-Ομόνοια
Keywords
Τυχαία Θέματα