Nokia Drive 2.0, Επίσημα διαθέσιμη η νέα εφαρμογή για offline διαδρομές! Ήρθε και το Nokia Transport…

Σε περίπτωση που είχατε “χάσει” αυτή την εξέλιξη, η Nokia είχε υποσχεθεί στην MWC την κυκλοφορία του δικού του GPS client, του Nokia Drive, με δρομολόγηση 100% offline. Η ημέρα της κυκλοφορίας έφτασε και φέρνει μαζί τη νέα

εφαρμογή Nokia Transport και αναβαθμισμένους Nokia Maps.

Από σήμερα οι κάτοχοι των συσκευών Lumia 800 και Lumia 710 της Nokia, θα μπορούν να απολαμβάνουν τη χρήση του GPS της συσκευής του εντελώς δωρεάν. Η εφαρμογή Nokia Drive αναβαθμίζεται στην έκδοση 2.0, κάτι που της επιτρέπει κατά βάση να σας πηγαίνει στον προορισμό σας χωρίς να απαιτείται η σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ταυτόχρονα με την πολύ σημαντική αυτή εξέλιξη, δόθηκε στην κυκλοφορία μία ακόμα πολύ χρήσιμη εφαρμογή, που αυτή τη φορά όμως αναφέρεται κατά κύριο λόγο στους πεζούς και όχι στους οδηγούς. Το Nokia Transport έχει συλλέξει για εσάς όσες πληροφορίες μπορούν να σχετίζονται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (γραμμές, δρομολόγια, ώρες, κλπ) και σας προτείνει την καλύτερη λύση για να μεταφερθείτε από το ένα σημείο της Αθήνας σε οποιοδήποτε άλλο. Η εφαρμογή υποστηρίζει 510 πόλεις από 46 χώρες, αλλά δυστυχώς προς στιγμήν μόνο την Αθήνα από την Ελλάδα.

Οι αναβαθμίσεις κλείνουν με τους Nokia Maps, οι οποίοι πλέον προσφέρουν την επιλογή για τη δημιουργία μιας λίστας από αγαπημένους προορισμούς σε μια πόλη, κάτι που θα βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμο κατά την επίσκεψη σας σε κάποια ξένη χώρα. Πολύ σημαντική αναβάθμιση, η οποία όμως δεν μας αφορά ακόμα, είναι η προσθήκη παρακολούθησης σε Real-Time χρόνο της κίνησης στους δρόμους. Παρά το γεγονός ότι πολλές πόλεις υποστηρίζονται μέχρι σήμερα, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη απουσιάζουν (όπως καταλαβαίνετε και όλες οι μικρότερες ελληνικές). Δεν πειράζει, την επόμενη φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα