Nano-Sim, Η μάχη των γιγάντων!

Δείτε την Apple να κονταροχτυπιέται με τις Nokia, Motorola και RIM για τις nano-SIM. Η μάχη αποτελεί πραγματικά έναν αγώνα συμφερόντων. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Η nano-SIM, απ’ότι φαίνεται, αποτελεί το μέλλον όσον αφορά τις SIM που θα βρίσκονται στα Smartphones

και τα Tablets μας. Μπορεί να μην πρόκειται για μια τρομερή καινοτομία όσον αφορά την τεχνολογία που χρησιμοποιεί, αλλά όσον αφορά το μέγεθος είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι θα είναι κατά 1/3 μικρότερο από αυτό της micro-SIM, όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί.

Μπορεί λοιπόν η nano-SIM να ανήκει στην γερμανική εταιρεία Giesecke & Devrient, όμως παρόλα αυτά φαίνεται ότι οι παραπάνω εταιρίες δεν είναι και πολύ χαρούμενες με αυτό, καθώς προσπαθούν να “περάσουν” τις δικές τους πατέντες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποια και αν κερδίσει, οι κατασκευαστές των Smartphones θα κερδίσουν φοβερή εξοικονόμηση χώρου.

Στην εν λόγω μάχη, πρωταγωνιστές είναι κυρίως η Apple και η Nokia με την κάθε μία από αυτές να προτείνει τη δική της version της nano-SIM. Μπορεί η Apple να φαίνεται ότι είναι μόνη της με τις Motorola και RIM να υποστηρίζουν τη Nokia, αλλά στην πραγματικότητα έχει την υποστήριξη του European Telecommunications Standards Institute.

Ποιος θα κερδίσει; Θα του μάθουμε πολύ σύντομα!

Μείνετε συντονισμένοι…

Keywords
Τυχαία Θέματα