Νέα iPhone το καλοκαίρι του ’13 από την Apple;

14:46 5/3/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Ο διάδοχος του iPhone 5 και ένα νέο φθηνότερο smartphone.

Μπορεί τα δύο τελευταία χρόνια το λανσάρισμα των νέων iPhone να έχει πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, ωστόσο φέτος η εταιρεία ενδέχεται να το επισπεύσει. Έτσι τουλάχιστον λένε οι φήμες που κυκλοφορούν στο Internet τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo της εταιρείας KGI Securities

(που στο παρελθόν έχει πέσει μέσα στις προβλέψεις του), η Apple ενδέχεται αυτή τη χρονιά να παρουσιάσει δύο iPhone. Το ένα θα είναι φυσικά το iPhone 5S. Ο διάδοχος του iPhone 5 φημολογείται πως θα διαθέτει νέο επεξεργαστή A7, καθώς και μια κάμερα με «έξυπνο φλας», που θα επιλέγει αυτόματα ανάμεσα σε λευκό και κίτρινο φως, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος. Επιπλέον, ο Kuo ισχυρίζεται ότι το iPhone 5S θα διαθέτει επίσης αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς κάτω απ’ το πλήκτρο «Home».

Όσο για το δεύτερο smartphone της Apple, πρόκειται –σύμφωνα πάντα με τον Kuo– για το «φθηνό iPhone» που θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό σε συνδυασμό με ίνες γυαλιού και θα κυκλοφορήσει σε έξι διαφορετικά χρώματα. Βέβαια τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει πάρα πολλά και ελάχιστα έχουν γίνει πραγματικότητα, γι’ αυτό προς το παρόν βλέπουμε τις παραπάνω πληροφορίες με αρκετή επιφύλαξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα