Hunters 2: Ένα από τα κορυφαία action strategy του App store, σε τιμή προσφοράς!

Το Hunters 2, ένα από τα κορυφαία action strategy του App store, βρίσκεται σε προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Το Hunters 2 αποτελεί ένα turn-based action strategy game στο οποίο αναλαμβάνεται την διοίκηση μίας ομάδας μισθοφόρων. Ανάλογα με τα κέρδη της κάθε αποστολής αλλά και τα loots που κερδίζετε από αυτές, μπορείτε να

αναβαθμίσετε τις δεξιότητες των μελών αγοράζοντας νέο εξοπλισμό.

Εκτός όμως της αναβάθμισης του εξοπλισμού (περισσότερα από 100 διαφορετικά όπλα και πανοπλίες) έχετε την δυνατότητα εξέλιξης των χαρακτηριστικών των μελών της ομάδας. Κάθε level-up ενός χαρακτήρα σας δίνει πόντους τους οποίους επιλέγετε σε ποιο από τα ταλέντα του εκάστοτε χαρακτήρα θα “επενδύσετε”.

Το παιχνίδι διαθέτει αρκετό βάθος καθώς, εκτός από το Single Player Campaign, οι developers έχουν φροντίσει ώστε καθημερινά να προστίθενται νέες πίστες και αποστολές (ανά 24ωρο).

Αποκτήστε σήμερα το Hunters 2 προς 0,89€: App store link.

Για περισσότερες προσφορές εφαρμογών και παιχνιδιών επισκεφτείτε το αντίστοιχο νήμα στο forum του iPhoneHellas.gr

Hunters 2: Ένα από τα κορυφαία action strategy του App store, σε τιμή προσφοράς!

Σχετικά άρθρα:

Final Freeway… για τους νοσταλγούς του SEGA OutRun. Δωρεάν στο App store!Galaxy on Fire 2 HD και Great Big War Game δωρεάν στο App store!‘Love is in the air’ σήμερα και το Infinity Blade προσφέρεται δωρεάν στο App Store!
Keywords
Τυχαία Θέματα