Ο γνωστός κιθαρίστας Slash έρχεται στο Angry Birds Space!

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Slash (Guns n’ Roses, Velvet Revolver) με το Angry Birds; Φαίνεται ότι θα μάθουμε πολύ σύντομα αφού σύμφωνα με βίντεο της Rovio που μπορείτε να δείτε παρακάτω η εταιρεία ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο σε συνεργασία με τον δημοφιλή κιθαρίστα για τους φίλους

του Angry Birds Space [iTunes link]. Στο βίντεο χρησιμοποιείται το hashtag #slashbird κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι θα προστεθεί κάποιο νέο πουλί στο παιχνίδι ή μια νέα πίστα.

Σε αυτό το σημείο δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω αλλά ελπίζουμε ότι θα δούμε κάτι πολύ καλό αντάξιο της ποιότητας και της φήμης και των δύο πλευρών. Μείνετε συντονισμένοι!

U P D A T E [8/3/2013, 16:09]:

Η αναβάθμιση είναι από σήμερα διαθέσιμη στο App Store. Προστέθηκε τιμητικά το νέο πουλί SlashBird καθώς και το theme song παιγμένο από τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Θα βρείτε το Angry Birds Space για iPhone [iTunes link] και iPad [iTunes link] στο App Store.

Ο γνωστός κιθαρίστας Slash έρχεται στο Angry Birds Space!

Σχετικά άρθρα:

Angry Birds Space, διαθέσιμη η αναβάθμιση ‘Pig Dipper’ με νέους κόσμουςΌλη η σειρά Angry Birds, Bad Piggies και Amazing Alex για το iPad σε προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα!Η προσφορά της ημέρας που δεν πρέπει να χάσετε! Angry Birds Rio, εντελώς δωρεάν!
Keywords
Τυχαία Θέματα