FamilyPad 2: το οικογενειακό tablet της Archos

11:57 4/3/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Με οθόνη αφής 13,3 ιντσών.

Ένα tablet για όλη την οικογένεια ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες η γαλλική Archos. Μια κίνηση που δεν ξενίζει, αφού για πολλούς τα tablets έχουν πάρει την θέση της τηλεόρασης και έχουν μετατραπεί σε ένα οικιακό κέντρο ψυχαγωγίας. Το FamilyPad 2, λοιπόν, έρχεται εφοδιασμένο με μια τεράστια για την κατηγορία των tablets

οθόνη 13,3 ιντσών (στα 1280x800 pixels), διπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A9 στα 1.6GHz με τετραπύρηνη GPU, 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικό χώρο (επεκτάσιμο, με κάρτες microSD χωρητικότητας έως 64GB).

Κατά τα άλλα, το FamilyPad 2 διαθέτει δύο κάμερες των 2MP στην πρόσοψη και στην πίσω πλευρά, τρέχει Android Jelly Bean και η αυτονομία του σύμφωνα με την εταιρεία αγγίζει τις 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Επιπλέον, μιας και ζυγίζει 1,3 κιλά, στο πακέτο περιλαμβάνεται ένα ειδικό stand για να μπορείς να το τοποθετήσεις πάνω σε ένα τραπέζι ή στο γραφείο σου. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην ευρωπαϊκή αγορά, με ενδεικτική τιμή λιανικής τα €299. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις την σελίδα του προϊόντος κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα