Attica Gift Card Visa

Η προπληρωμένη κάρτα αγορών από την Attica Bank.

Δελτίο Τύπου

Η Attica Gift Card Visa είναι η πρώτη προπληρωμένη κάρτα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, το 2002.

Διατίθεται σε 3 σχέδια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αγορές – διαδικτυακές, αλλά και με φυσική παρουσία – αφού «φορτιστεί» πρώτα με χρήματα. Θα μπορούσε κανείς

να την παραλληλίσει με τα καρτοκινητά, με τα οποία μπορεί να μιλήσει κάποιος, αφού πρώτα τα έχει «φορτίσει» με χρόνο ομιλίας.

Αν δεν έχουμε υπόλοιπο χρημάτων στην κάρτα, δεν μπορούμε να κάνουμε αγορές ή αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ, ενώ φορτίζοντάς την, αμέσως ορίζουμε και το ύψος των αγορών που δύνανται να πραγματοποιηθούν με τη χρήση της.

Η Attica Gift Card Visa, γίνεται αποδεκτή σε όλες τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη VISA. Έτσι κάποιος μπορεί π.χ. να αγοράσει cd από το Internet, εισιτήρια, να κάνει ψώνια στο supermaket, να πληρώσει τη συνδρομή του σε ένα online game, να συμμετέχει σε online στοιχήματα (με πίστωση χρημάτων αν κερδίσει), να κλείσει εισιτήρια κινηματογράφου ή θεάτρου (εφόσον υπάρχει το πλαστικό της κάρτας, ώστε να τα παραλάβει) κ.ο.κ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η attica Gift Card Visa είναι το πιο «ασφαλές» δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Αν δεν έχετε υπόλοιπο χρημάτων στην κάρτα, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε καμία αγορά και έτσι δεν χάνετε ποτέ τον έλεγχο!

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Σκεφτείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας ένα καρτοκινητό. Φορτίζετε την κάρτα σας όποτε θέλετε (από €30 έως €3.000) και ορίζετε εσείς το ύψος των συναλλαγών σας, βάσει των αναγκών και των δυνατοτήτων σας.

ΕΥΚΟΛΙΑ

Τώρα οι συναλλαγές σας γίνονται παιχνιδάκι! Με την attica Gift Card Visa μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αγορά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου υπάρχει το σήμα ‘VISA’, ασφαλείς συναλλαγές μέσω Internet και ανάληψη μετρητών σε όλα τα ATM τραπεζών παγκοσμίως. Η ανάληψη μετρητών στο δίκτυο ATM της Attica Bank είναι δωρεάν!

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε την κάρτα σας ακόμα πιο προσωπική, γράφοντας το δικό σας μήνυμα, αλλά και να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά σχέδια αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ;

Εύκολα και γρήγορα, σε οποιοδήποτε κατάστημα της Attica Bank, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-3669000, 801-11-500900

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τους όρους χρήσης, επισκεφθείτε το www.attica-giftcard.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα