Cosmodata Price Club

Γίνε μέλος και εκμεταλλεύσου τα πλεονεκτήματα.

Δελτίο Τύπου

Θέλετε να απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα του Cosmodata Price Club; Τότε δεν έχετε παρά να γίνετε κι εσείς μέλη, αποκτώντας την κάρτα εντελώς δωρεάν από τα καταστήματα Cosmodata.

Πλεονεκτήματα Κάρτας Μέλους Price Club

Ειδικές Προσφορές Για τα Μέλη Price ClubΈκπτωση 10% Σε ΟΛΕΣ Τεχνικές ΥπηρεσίεςΈκπτωση 5% σε ΟΛΑ τα Green-Refurbish ΠροϊόνταΔικαίωμα Εισόδου στο Stock
Market του Περιστερίου που θα βρείτε προϊόντα ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΕιδικούς Διαγωνισμούς και Δώρα

Ισχύς της Κάρτας: Σε Όλα Τα καταστήματα Cosmodata με την επίδειξη. Για τις Ηλεκτρονικές σας αγορές παρακαλούμε καταχωρήστε τον προσωπικού σας κωδικό που θα βρείτε στο Πίσω μέρος της Κάρτας Price Club έτσι ώστε να ενεργοποιήσετε την Ειδική τιμή. Επίσης Με τον προσωπικό σας κωδικό έχετε πρόσβαση σε κάθε είδους Προσφορά ή Promo όπως Crazy Weekend κλπ.

Πώς Λειτουργεί

Στο Κατάστημα:

Απλά Με την Επίδειξη της Κάρτας ενεργοποιούνται όλα σας Τα προνόμια και οι Ειδικές Τιμές. Επίσης Κατά την Επίσκεψη σας στα Καταστήματα Cosmodata μπορείτε να συμβουλεύεστε το έμπειρο προσωπικό μας για τις Προσφορές των Μελών Price Club που Βρίσκονται σε ισχύ.

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα:

Κάντε Σύνδεση με τα στοιχεία σας στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.cosmodata.gr και Δηλώστε τον Κωδικό της Κάρτας Price Club στον σχετικό σύνδεσμο http://www.cosmodata.gr/priceclub/ ( Μόνον Μία Φορά ) και είστε έτοιμοι. Έχετε πάντα την Κάρτα μαζί σας και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα της, βάζοντας τον προσωπικό σας κωδικό στα ειδικά για εσάς προϊόντα.

Πώς θα την αποκτήσετε:

Δωρεάν από τα καταστήματα Cosmodataή Κάνοντας Κλικ Εδώ για αποστολή στον Χώρο σας ( Αφορά Έξοδα Αποστολής και Διαχείρισης )
Keywords
Αναζητήσεις
cosmodata price club
Τυχαία Θέματα