Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: Ειδικευόμενη στο «Γεννηματάς» η 29χρονη που σκοτώθηκε

Τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού. Ειδικευόμενη γιατρός στο «Γεννηματάς» στο τμήμα παθολογίας ήταν η 29χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 05:00, όταν ένα αυτοκίνητο που εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση από τη Ραφήνα προς τον Καρέα συγκρούστηκε με ένα ταξί.

Στο

σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία επιχείρησε με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα. Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή τη 29χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο οδηγός του ταξί.

Συγκλονισμένοι οι συνάδελγοί της, αλλά και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Ματίνα Παγώνη, η οποία ανέφερε στο iatropedia.gr ότι η άτυχη κοπέλα εργαζόταν στο τμήμα της:

«Μια εξαιρετική κοπέλα και συνάδελφος, δίπλα μου δούλευε, σε διπλανά γραφεία. Τι να πω τώρα; Έχουμε σοκαριστεί όλοι. Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος, που δεν είχε τίποτα, ήταν απόλυτα υγιής. Είναι πολύ βαρύ το κλίμα. Σκέφτομαι τους γονείς της. Κρίμα, κρίμα που χάθηκε μια νέα γιατρός με τόσα όνειρα!…Δεν έχω λόγια….», τονίζει η Ματίνα Παγώνη.

Τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια της 29χρονης που εργαζόταν στην Α’ Παθολογική κλινική στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», εκφράζουν με ανακοίνωσή τους, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΓΝΕ).

«H ΟΕΝΓΕ εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους κοντινούς ανθρώπους και τους συναδέλφους, για τον απροσδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα της συναδέλφισσάς μας ειδικευόμενης γιατρού Α. Τζ. 28 ετών. Καλό ταξίδι Άννα», τονίζει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των γιατρών.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ξαφνικά… Χειμώνας! Έρχεται η κακοκαιρία «EVA» – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Πετράλωνα: «Οι εκθέσεις δείχνουν ότι και τα τρία παιδιά βιάστηκαν» – Τι δήλωσε ο άνθρωπος που αποκάλυψε την υπόθεση (videos)

Βιασμός 12χρονης: Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης – Αναγνωρίστηκαν από το κοριτσάκι

Keywords
Τυχαία Θέματα