Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης - Θα επισκεφθεί τη Μόρια

Πολιτική

Επίσκεψη στη Λέσβο θα πραγματοποιήσει σήμερα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η παρουσία του προέδρου της ΝΔ αποτελεί ένα μήνυμα της σημασίας που δίνει στο προσφυγικό, καθώς το μεσημέρι θα βρεθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων στη Μόρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί σε κέντρο υποδοχής προσφύγων, καθώς έχει επισκεφθεί το αντίστοιχο στη Σάμο, χαρακτηρίζοντας εξοργιστικό το γεγονός ότι –ενώ η

χώρα μας έχει στη διάθεση της 1,6 δισ. ευρώ- οι συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων σε αυτά τα κέντρα προσβάλουν την ανθρώπινη ζωή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει κατηγορήσει την κυβέρνηση για ανικανότητα και αδιαφάνεια στην διαχείριση των κονδυλίων που έχουν δοθεί από την ΕΕ στη χώρα μας για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Η αξιωματική αντιπολίτευση πέραν των άθλιων συνθηκών που επικρατούν στα κέντρα υποδοχής, εστιάζει την κριτική της και στις μηδαμινές επιστροφές παράνομων μεταναστών, την καθυστέρηση στην επεξεργασία των αιτήσεων ασύλου.

Ο Κ. Μητσοτάκης θα συνοδεύεται στην περιοδεία του από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΛέσβοςΧριστιάνα ΚαλογήρουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα