Ο φίλος της 21χρονης τον οποίο κατηγορεί ότι την έμπλεξε αποκαλύπτει: Είμαι το καλύτερο κάλυμμα

Ο φίλος του νεαρού μοντέλου, που δικάζεται στο Χονγκ Κονγκ για τα 2,6 κιλά κοκαΐνης, απάντησε για τις κατηγορίες τηςΗ Ειρήνη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη στενή φιλική σχέση που διατηρούσε με τον συγκεκριμένο άνδρα ρουμανικής καταγωγήςΕίπε ακόμη ότι ο εν λόγω άνδρας της είχε εκδώσει τα εισιτήρια
και είχε προετοιμάσει το ταξίδιΜε μάσκα εμφανίστηκε στο δικαστήριο η 21χρονη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την απολογία του νεαρού μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ. Ο φίλος της, τον οποίο κατονόμασε ως τον άνθρωπο που της έδωσε τα 2,6 κιλά κοκαΐνης, μίλησε στο Star channel και απάντησε σε όλες τις κατηγορίες της κοπέλας.

«Για όλα φταίει ο Ρουμάνος φίλος μου από τη Μυτιλήνη», ισχυρίστηκε η Ειρήνη στην απολογία της. «Εκείνος ο Π… μου πρότεινε να πάμε στην Αντίς Αμπέμπα και μετά στο Χονγκ Κονγκ. Μου έταξε καριέρα στο μόντελινγκ. Μου έβγαλε τα εισιτήρια. Μου έδωσε το σάκο με τα ναρκωτικά», είπε η ίδια.

Ο ίδιος ο άνθρωπος που κατονομάζει, αρνείται τα πάντα: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Από τη στιγμή που η Ειρήνη είχε φτάσει στην Αντίς Αμπέμπα είχε φύγει μαζί με τον φίλο της. Καμία σχέση με εμάς. Λόγω της οικονομικής κρίσης που είχα περάσει κι εγώ δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση να μπορώ να σηκώσω δύο άτομα τρία τέσσερα. Μου είχε πει ότι το αγόρι της είναι από εκεί και της έταξε να πάνε μαζί ένα ταξίδι. Και αφού θα πήγαινα εγώ να της έκανα παρέα να μην φοβόταν στο αεροδρόμιο στο ταξίδι. Μου είχε υποσχεθεί ότι εκεί θα την περίμενε και θα είναι εντάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στο Χονγκ Κονγκ μαζί της», λέει.

Ερωτηθείς πότε είδε τελευταία φορά το μοντέλο, απάντησε: «Όταν είχε φθάσει στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα, πρέπει να είναι 10-15 μέρες πριν τη σύλληψή της». Για τους ισχυρισμούς της, ότι αυτός της έδωσε το σακ βουαγιάζ, τόνισε: «Δεν ισχύει και δεν υπάρχει αυτή η ιστορία».

Η Ειρήνη ισχυρίστηκε ότι ο φίλος της, της έστελνε συνεχώς μηνύματα όταν προσγειώθηκε στο Χονγκ Κονγκ. «Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη», είπε στους Κινέζους που την ανέκριναν. «Αν ήξερα ότι είχα κουβαλούσα ναρκωτικά, θα τα πέταγα μετά τον πρώτο έλεγχο».

«Είμαι το καλύτερο κάλυμμα για εκείνη και το αγόρι της, φίλος της συνεργάτης της, όποιος και αν ήταν αυτός. Πιστεύω πως προστατεύει άλλα πρόσωπα», λέει. «Ίσως να φοβάται αυτό που το έχω δηλώσει και στις αρχές, να φοβάται για την υγεία της οικογένειάς της και για την υγεία της. Μην πάθουν κάτι η οικογένεια της τα άτομα που αγαπάει. Ίσως για αυτό είχε ταξιδέψει και είχε προγραμματίσει το ταξίδι αφού ήξερε από πριν ότι εγώ θα ταξιδέψω και για ποιους λόγους θα ταξιδέψω. Να μην καταλάβει κανένας και να το ρίξει σε κάποιον που γνωρίζει. Επικοινώνησα με την ρουμανική Πρεσβεία στο Χονγκ Κονγκ και με βεβαίωσε πως δεν υπήρχε έρευνα πάνω στο όνομα μου ούτε έλεγχο διαβατηρίου. Άρα αυτό σημαίνει ότι το όνομά μου δεν εμπλέκεται κάπου.

Προς το παρόν κανένας δεν μας ενόχλησε. Έχουμε καταθέσει στην ελληνική αστυνομία τους λόγους που έχουμε κατέβει (Αντίς Αμπέμπα) που έχουμε μείνει από την πρώτη στιγμή που φθάσαμε στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα ποια άτομα έχουμε μείνει τα αποδεικτικά».

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
21χρονης, Είμαι,21chronis, eimai