Πως έμπλεξε έτσι ο Μουρίνιο με την Εύα Καρνέιρο και τώρα κινδυνεύει με ποινή 5 αγωνιστικών;

ΑΘΛΗΤΙΚA

Ο special one κατηγορείται για σεξιστική συμπεριφορά απέναντι στην πανέμορφη γιατρό της Τσέλσι. Λένε ότι ο Θεός συγχωρεί, ο Ζοσέ Μουρίνιο όμως όχι. Και αυτό φαίνεται από τις καταγγελίες για σεξιστική συμπεριφορά απέναντι στην Εύα Καρνέιρο, την μέχρι πρόσφατα πρώτη γιατρό της ομάδας του. Ακόμη δεν της έχει συγχωρέσει την είσοδο της σε έναν αγώνα ενώ ο ίδιος είχε δώσει εντολή να μην μπει κανείς στο γήπεδο.

Εκείνο το απόγευμα η Τσέλσι έπαιζε με τα Σουόνσι και ο Μουρίνιο καιγόταν για τη νίκη. Οι «μπλε» έπαιζαν με

παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουρτουά. Κάποια στιγμή τραυματίζεται ο παίκτης της Τσέλσι Εντέν Αζάρ και η Καρνέιρο έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο. Ποιος είδε τον… Μουρίνιο και δεν τον φοβήθηκε. Αφού η είσοδος της γιατρού σημαίνει ότι έπρεπε ο παίκτης να περάσει για λίγο εκτός αγωνιστικού χώρου. Άρα η ομάδα του αμύνθηκε με εννέα παίκτες.

Την επομένη ο Μουρίνιο υποβίβασε την γιατρό από «πρώτη» σε απλό μέλος του ιατρικού τιμ της Τσέλσι. Και τώρα όπως γράφει ο Independent, έγινε καταγγελία στην Αγγλική Ομοσπονδία, σύμφωνα με την οποία ο Μουρίνιο έχει μια απαράδεκτη στα όρια της σεξιστικής συμπεριφοράς, στάση απέναντι στην Καρνέιρο.

Η FA (ομοσπονδία ποδοσφαίρου) θα εξετάσει τις καταγγελίες και εάν αποδειχτούν βάσιμες μπορεί να τιμωρήσει τον Πορτογάλο προπονητή μέχρι και 5 αγωνιστικές.

ΤσέλσιΑγγλίαποδόσφαιροΜουρίνιοΕύα Καρνέιρογιατρός Τσέλσισεξιστική συμπεριφοράHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα