Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρή η Γερμανίδα όμηρος της Χαμάς Σάνι Λουκ – «Η κόρη μου δεν είναι πια στη ζωή»

Η 22χρονη Γερμανοϊσραηλινή Σάνι Λουκ, καλλιτέχνης τατουάζ, είναι νεκρή ρίχνοντας την οικογένειά της σε βαρύ πένθος. Η Χαμάς είχε ενημερώσει πως βρίσκεται αιχμάλωτή τους από τις 7 Οκτωβρίου στη Γάζα.

Η μητέρα της πίστευε πως η κόρη της είναι ζωντανή σε Νοσοκομείο της Γάζας κι έκανε έκκληση στην γερμανική κυβέρνηση να τη φέρει πίσω στο σπίτι της. Σήμερα το πρωί, μαζί με την αδερφή της άτυχης νεαρής ανακοίνωσαν τον θάνατό της μέσω των γερμανικών ΜΜΕ.

«Δυστυχώς χθες μάθαμε τα δυσάρεστα νέα,

ότι η κόρη μου δεν είναι πια στη ζωή», είπε η μητέρα της Σάνα, Ρικάρντα στα γερμανικά δίκτυα «RTL» και N- tv: «Η Σάλι Λουκ δεν ζει πια».

Η αδερφή της Σάνι, Άντι, έγραψε στο Instagram ότι « με μεγάλη λύπη ανακοινώνω τον θάνατο της αδερφής μου, η οποία αγνοείτο εδώ και εβδομάδες».

Υπενθυμίζουμε πως οι τρομοκράτες της Χαμάς απήγαγαν την καλλιτέχνιδα τατουάζ μετά την επίθεση σε μουσικό φεστιβάλ στις 7 Οκτωβρίου.

Η μητέρα της, Ρικάρντα Λουκ, την είχε αναγνωρίσει σε ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν ημίγυμνη και χωρίς τις αισθήσεις της σε ένα φορτηγό ανάμεσα σε πολλούς άνδρες της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, με το πρόσωπό της στο έδαφος. Στη συνέχεια υπήρξαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας.

Η Σάνι Λουκ, που είχε γερμανοϊσραηλινή υπηκοότητα, επισκεπτόταν συχνά τον παππού και τη γιαγιά της στο Ράβενμπουργκ που βρίσκεται στο κρατίδιο Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Η μητέρα της, καθολική που ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό, μετανάστευσε στο Ισραήλ, ακολουθώντας τον Εβραίο σύζυγό της.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: Ισραηλινά τανκς στα περίχωρα της πόλης – Πάνω από 600 αεροπορικές επιδρομές σε 24 ώρες (videos)

Ισραήλ: Ανελέητο σφυροκόπημα της Γάζας το τελευταίο 24ωρο – Νεκρά δεκάδες μέλη της Χαμάς, σύμφωνα με την Ιερουσαλήμ (videos)

Γάζα: Ισραηλινά τανκς στα περίχωρα της πόλης – Πάνω από 600 αεροπορικές επιδρομές σε 24 ώρες (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Ισραήλ, Νεκρή, Γερμανίδα, Χαμάς Σάνι Λουκ – Η,polemos, israil, nekri, germanida, chamas sani louk – i