ΠΑΣΟΚ: Γιατί (πραγματικά) ο Ανδρουλάκης θέλει debate με Μητσοτάκη – Κασσελάκη

Μην έχετε καμία ψευδαίσθηση. Μέχρι να πάμε στις ευρωεκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ζητάει debate από τους πολιτικούς αντιπάλους. 

Ξέρει ότι δε θα γίνει, όπως ξέρει ότι αν γινόταν θα έβγαινε νικητής από μία τέτοια διαδικασία. Όπως εξηγεί και ο ίδιος σε συνεργάτες του: «οι πολιτικές που προτείνουμε, είναι πολιτικές που έχουν αξιολογηθεί σε άλλα κράτη. Γι’ αυτό, λοιπόν, αρνούνται το debate. Ο ένας δεν ξέρει τα θέματα. Ο άλλος τα ξέρει, αλλά τι να πει; Ότι πήρε 41% και μέσα σε έναν χρόνο είχαμε τεράστιες καταστροφές από την κλιματική αλλαγή – καταστράφηκε ο Έβρος, η Θεσσαλία,

η Ρόδος – ακρίβεια, σκάνδαλα, υποκλοπές, Τέμπη, συγκάλυψη; Πώς θα έρθει στο debate ο κ. Μητσοτάκης;  Τι να πει στον ελληνικό λαό; Ότι θα στείλει επιστολή στην κα. Φον ντερ Λάιεν και για την υγεία; Και για την παιδεία; Και για τα Τέμπη; Και για τις υποκλοπές;»

Με λίγα λόγια λέει ο Ανδρουλάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι με την πλάτη στον τοίχο λόγω των πολιτικών του, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης έχει άγνοια σε σειρά από βασικά ζητήματα. Στα ατού του Νίκου Ανδρουλάκη θα πρέπει να προστεθεί και η εμπειρία που έχει ο ίδιος από την Ευρωβουλή, την οποία την υπηρέτησε για οκτώ συνεχόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζει τις εκπλήξεις ο Κασσελάκης: Η επίσκεψη σε περίπτερο του ΠΑΣΟΚ, οι ευχές και ο… Ανδρέας Παπανδρέου

Ευαγγελισμός για VIP: Έκθετη η κυβέρνηση – Ποιος είναι ο διοικητής που διέταξε διαλογή ασθενών και τα… παρακάλια στον Πολάκη

Χαρίτσης: Απολογισμός της περιοδείας στην Κρήτη με πυρά σε Μητσοτάκη για ακρίβεια και Ούρσουλα, Πρέσπες και Ουκρανία

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ, Ανδρουλάκης, Μητσοτάκη – Κασσελάκη,pasok, androulakis, mitsotaki – kasselaki