Ντόρα Μακρυγιάννη: Έξαλλη με δημοσιεύματα που την εμφάνιζαν θύμα κακοποίησης

Στα «όριά» της έφτασε η πρωταγωνίστρια της σειράς του Αντ1 «Ήλιος» με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι η ηθοποιός υπέστη κακοποίηση χρησιμοποιώντας μάλιστα φωτογραφίες που η ίδια ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram. Μόνο που οι φωτογραφίες ήταν από τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί. Ένα από τα δημοσιεύματα μάλιστα έγραφε: «Θύμα ξυλοδαρμού με έντονους μώλωπες στο πρόσωπο η γνωστή

ηθοποιός. Η Ντόρα Μακρυγιάννη έχει τραύματα κάτω από το δεξί μάτι και μώλωπες στο δεξί μέρος, στο κούτελο και πραγματικά σοκάρει».

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ Στούντιο 4 και τοποθετήθηκε εναντίον όσων δε σέβονται ούτε τις κακοποιημένες γυναίκες και τους κακοποιημένους άντρες που βγαίνουν πλέον και μιλούν για την βία που δέχτηκαν, αλλά που δε σέβονται ούτε το ίδιο τους το επάγγελμα.

«Η φωτογραφία ήταν από τον γάμο μου με τον Γιώργο Καραμίχο στην σειρά… Δεν σοκαρίστηκα γιατί δεν έχω κατέβει από άλλο πλανήτη και πιστεύω ότι αυτά δεν συμβαίνουν. Απλά με τσάντισε πάρα πολύ το γεγονός ότι είμαστε σε μια εποχή που σε αυτά τα θέματα βρίσκουν τώρα βήμα οι γυναίκες και οι άντρες για να μιλούν ανοιχτά» είπε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

«Το να καρπώνεσαι ένα τέτοιο θέμα για να πάρεις κλικ και δημοσιότητα ναι, με έφτασε στα όριά μου» συμπλήρωσε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Διαβάστε επίσης:

Μπέσυ Μάλφα: Είχα μηνιγγίωμα, δεν είναι καρκίνος, μην τα συγχέουμε (Video)

Κιμ Καρντάσιαν: Θα πληρώσει αδρά τον Κάνιε Γουεστ για να κρατήσει το σπίτι τους

ΚΚΕ: Τα πρώην γραφεία του στην Ομόνοια έγιναν Industrial ξενοδοχείο (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα