Χοντραίνει ο ανταγωνισμός στις OTT υπηρεσίες με το λανσάρισμα της ΕΟΝ από τη NOVA

Με την υβριδική EON πλατφόρμα, η Νοva κατεβάζει την δική της πρόταση στις Over The Top (συνδρομητικές) υπηρεσίες και από σήμερα θα είναι «απέναντι» στον ανταγωνισμό (με το βλέμμα εστιασμένο στο Netflix).

Η πλατφόρμα ΕΟΝ προσφέρει σύγχρονο τρόπο θέασης με κινηματογραφικό αλλά και αθλητικό περιεχόμενο υψηλού επιπέδου. Το αθλητικό μενού είναι ένα ατού που διαφοροποιεί την πλατφόρμα από τον ανταγωνισμό, ενώ ο χρήστης- συνδρομητής της Nova θα έχει πρόσβαση σε

όλα τα ελεύθερης λήψης κανάλια στο βασικό πρόγραμμα με μόλις 10 ευρώ μηνιαίως.

Επιπλέον, διαθέτει συνδυαστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες της EON, με γρήγορες ταχύτητες FIBER internet, σταθερή τηλεφωνία και premium τηλεοπτικό περιεχόμενο με 30 €.

Για τους φανατικούς των τεχνικών χαρακτηριστικών και επιλογών διαμόρφωσης, η ΕΟΝ διαθέτει το ίδιο interface και ομαλή πλοήγηση σε όλες τις συσκευές, είτε πρόκειται για TV box, εφαρμογή Smart TV, browser, smartphone ή tablet.

Επιπλέον, η EON παρουσιάζει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά και πληθώρα λειτουργιών όπως: 7-day catch-up διαθέσιμο στα περισσότερα κανάλια, θέαση σε πολλαπλές συσκευές, φωνητική αναζήτηση, προσωποποίηση, περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά και ειδικό παιδικό τηλεχειριστήριο, λειτουργίες γονικού ελέγχου.

«Με την EON η Nova ξανασυστήνει την τηλεόραση στην Ελλάδα και αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα, συνδυάζοντας πρωτοποριακή τεχνολογία με συναρπαστικό αποκλειστικό premium περιεχόμενο, σε προσιτή τιμή χωρίς ψιλά γράμματα. Σήμερα, προσφέρουμε μια νέα εμπειρία τηλεόρασης, προσιτή σε όλους», υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Nova, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.

Με μια Video On Demand βιβλιοθήκη που διαθέτει περισσότερους από 2.300 τίτλους, μια συλλογή με περισσότερες από 300 πρεμιέρες ταινιών ετησίως και έναν κατάλογο με 500 και πλέον πρόσφατα και δημοφιλή blockbuster, διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, για όλους, η EON προτείνει έναν «κόσμο» με νέες δυνατότητες για τους Έλληνες τηλεθεατές, επισημαίνουν τα στελέχη της Νova.

Στο φόντο υπάρχει το οπτικοακουστικό προϊόν των αθλητικών καναλιών της Nova (με όλα τα εντός έδρας παιχνίδια Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου και ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League με την ελληνική Super League, τη La Liga, την Bundesliga, τη Ligue 1, με αθροιστικά περισσότερους από 3.000 live αγώνες σε πάνω από 40 κορυφαίες διοργανώσεις και τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, γκολφ, βόλεϊ, ποδηλασίας).

 Η Nova ενισχύει το «οπλοστάσιο» της και κατ’ επέκταση το μενού της ΕΟΝ «με blockbusters  από βαριά ονόματα της αμερικανικής βιομηχανίας θεάματος, όπως οι Universal, Sony Pictures, MGM, Warner Bros χάρη σε αποκλειστικές συνεργασίες αλλά και  όλους τους αγώνες της Premier League από τον ερχόμενο Αύγουστο και για τις επόμενες 6 σεζόν», σημείωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Nova Media, Σιλβεστριάδου.

Διαβάστε επίσης:

«Κοκτέιλ» fakenews στο Facebook και το ίντερνετ – Τι δείχνουν ευρήματα πανεπιστημιακής έρευνας

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την Ελληνοφρένεια

Μαρίνα Πατούλη: Ετοιμάζεται να μπει στη «Φάρμα» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα