Ναυάγιο στην Πύλο: Συγκινητική επανένωση για δύο αδέλφια (Videos)

Ένας Σύρος έφηβος που επέζησε από το τραγικό ναυάγιο που οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον 78 ανθρώπους στα ανοιχτά της Πύλου, επανενώθηκε με τον μεγαλύτερο αδερφό του την Παρασκευή, ξεσπώντας σε κλάματα και αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο, με τα κάγκελα να τους χωρίζουν.

Ο Φάρντι, πρόσφυγας από τη Συρία ήρθε στην Ελλάδα από την Ολλανδία με την ελπίδα να βρει τον 18χρονο αδερφό του Μοχάμεντ, που επέβαινε στο αλιευτικό.

Ο Μοχάμεντ είχε ξεκινήσει από τη Λιβύη

και ο τελικός του προορισμός ήταν η Ιταλία. Ήταν ένας από τους 104 διασωθέντες.

Στα πλάνα βλέπουμε τη συγκινητική στιγμή της συνάντησης, με τα δύο αδέρφια να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται με δάκρυα στα μάτια.

Fadi, a Syrian man from Italy who came looking for his brother among the shipwreck survivors in Greece, was finally reunited with his 18-year-old brother Mohammad at the port of Kalamata pic.twitter.com/kdMCc6PSeG

Reuters (@Reuters) June 16, 2023

«Ευχαριστώ τον Θεό που είσαι ασφαλής», είπε ο Φάντι, φιλώντας επανειλημμένα τον μικρότερο αδερφό του στο κεφάλι και το μέτωπο.

A Syrian man found his brother among shipwreck survivors in Greece this morning in a tearful reunion | https://t.co/shBCqYCj9M pic.twitter.com/5ep6qltTDr

— RTÉ News (@rtenews) June 16, 2023

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: 35χρονος έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας – Μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Εξαφάνιση στην Κω: Για απαγωγή κάνει λόγο η μητέρα της 27χρονης

Συγκλονιστικές μαρτυρίες των ναυαγών που διασώθηκαν στην Πύλο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναυάγιο, Πύλο, Συγκινητική, Videos,navagio, pylo, sygkinitiki, Videos