«Νταμπλ» στην κορυφή της τηλεθέασης από το Mega

Πρώτη στις τηλεπροτιμήσεις ήταν χθες η σειρά «Η γη της ελιάς». Το ντιμπέιτ που ματαιώθηκε στην ΕΡΤ φαίνεται ότι βοήθησε τη σειρά να αξιοποιήσει τη συγκυρία και να ανέβει τα σκαλιά της…τηλεθέασης.

Στην ώρα μετάδοση της ο «Σασμός» «παρακολουθούσε» το ματς Ισπανίας- Ιταλίας στο πλαίσιο της διοργάνωσης Nations League, ενώ μερίδα το ανταγωνισμού ο οποίος είχε προσαρμόσει το πρόγραμμα του για το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, έπειτα από τις ραγδαίες και τραγικές εξελίξεις από

το ναυάγιο της Πύλου και τη ματαίωση της εκπομπής της ΕΡΤ1, είχε πιθανόν διαφημιστικές δεσμεύσεις ή δεν πρόλαβε να κάνει τροποποιήσεις.

Σε συνδυασμό με την πλοκή του επίμαχου επεισοδίου, η «Γη της ελιάς» «πάτησε» την κορυφή της τηλεθέασης.

Στη δεύτερη θέση με ανεβασμένη απόδοση αλλά σημαντική διαφορά τηλεθέασης από την προπορευόμενη «Γη τη ελιάς», διακρίθηκε η σειρά «Μαύρο ρόδο» καταφέρνοντας το Mega να κάνει νταμπλ στην κορυφή της τηλεθεάσης.

Ανέβηκαν θέσεις στην κλίμακα τηλεθέασης οι εκπομπές «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», «Live news», «Έρωτας φυγάς» και στην έβδομη θέση πλασαρίστηκε το ματς Ισπανίας- Ιταλίας που συγκέντρωση την προσοχή 483.000 τηλεθεατών.

Οι προγραμματικές ανατροπές και ανακατατάξεις ώθησαν το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι στην όγδοη θέση με μόλις 4,2%, την αφιερωματική εκπομπή «Μνήμες γηπέδων» της ΕΡΤ3 για την εθνική ομάδα μπάσκετ και τον άθλο του 1987 και το- έκτακτο- επεισόδιο της σειρά «Μίστερ Μπιν» του Alpha στην δεκάδα με τα καλύτερα της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ1: Σκηνές από τους «τίτλους τέλους» της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Χένρι Κάβιλ και Ντούα Λίπα μαζί στη μεγάλη οθόνη!

Ναυάγιο στην Πύλο: To twitter «δικάζει» Ευαγγελάτο – Γκούμα για τα γραφικά και τις… γραφικότητες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νταμπλ, Mega,ntabl, Mega