Η Ριάνα έγινε άγαλμα – Πού μπορούν να τη δουν οι θαυμαστές της (Video)

Η σούπερ σταρ της σύγχρονης μουσικής σκηνής, Ριάνα, είναι μία κρύα γυναίκα…

Οι θαυμαστές της προφανώς διαφωνούν, αλλά όταν δουν το βίντεο που ανέβασε το Vogue θα πειστούν.

Η ιστορία έχει ως εξής: Η Ριάνα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του περίφημου Met Gala 2022. Ωστόσο έκανε εντύπωση με τον δικό της τρόπο, καθώς εμφανίστηκε στο μουσείο ως άγαλμα και μάλιστα ως ένα έκθεμα

μεταξύ των αγαλμάτων της κλασικής περιόδου.

Το Vogue μοιράστηκε στο Instagram βίντεο που δείχνει την ερμηνεύτρια της μεγάλης επιτυχίας “Diamonds”, να βρίσκεται ως μαρμάρινο άγαλμα μεταξύ των εκθεμάτων του Metropolitan Museum of Art. Προφανώς το βίντεο αυτό είναι αποτέλεσμα έξυπνης χρήσης των οπτικών εφέ.

«Το άγαλμα της Ειρήνης, της προσωποποίησης της ειρήνης, είναι συνήθως το πιο σημαντικό έκθεμα στην ελληνο-ρωμαϊκή συλλογή @themetmuseum. Τώρα όμως έχουμε το @badgalriri, βγαλμένο από το εξώφυλλο αυτού του τεύχους του Vogue», έγραψε το περιοδικό στο Instagram, παραπέμποντας στο βίντεο με την Ριάνα.

Στο βίντεο αυτό, μία ψηφιακή βερσιόν του αγάλματος της εγκυμονούσας Ριάνα, στέκεται υπερήφανα ανάμεσα στα εκθέματα του μουσείου, με την ίδια ακριβώς πόζα που είχε και στο εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου 2022 του περιοδικού.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Διαβάστε επίσης

ΗΠΑ: Πώς το δικαίωμα στην άμβλωση γίνεται πολιτικό ζήτημα – Η «στροφή» Μπάιντεν και η «σύγκρουση» με το Ανώτατο Δικαστήριο

Ανοίκεια επίθεση γνωστής δημοσιογράφου στη Μάγδα Φύσσα

Λάουρα Νάργες: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η παρουσιάστρια! (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα