Ανοίκεια επίθεση γνωστής δημοσιογράφου στη Μάγδα Φύσσα

Για… παρεμβατικό πόνο της Μάγδας Φύσσα έκανε λόγο η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου, ο οποίος όπως συμπλήρωσε την κάνει να χάνει τον σεβασμό!

Σε ένα tweet που ανέβασε λίγες μόνο ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου, η πρώην υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, «εφηύρε» ένα… «δίπολο» προκειμένου να συγκρίνει το πένθος της Μάγδας Φύσσα με αυτό της μητέρας του Θάνου Αξαρλιάν!

«Υπάρχει η μάνα Αξαρλιάν. Υπάρχει και η μάνα Φύσσα. Υπάρχει ο βουβός θρήνος, της πρώτης. Υπάρχει

και ο παρεμβατικός πόνος της δεύτερης, που καταλήγει ανερμάτιστη πολιτική πλατφόρμα. Κάπου εκεί, τον σεβασμό που κερδίζει η πρώτη, τον χάνει η δεύτερη. Μαθήματα ζωής…», έγραψε η δημοσιογράφος.

Υπάρχει η μάνα Αξαρλιάν. Υπάρχει και η μάνα Φυσά.Υπάρχει ο βουβός θρήνος, της πρώτης.Υπάρχει και ο παρεμβατικός πόνος της δεύτερης, που καταλήγει ανερμάτιστη πολιτική πλατφόρμα. Κάπου εκεί, τον σεβασμό που κερδίζει η πρώτη, τον χάνει η δεύτερη. Μαθήματα ζωής…

— Lina Kleitou (@LKleitou) May 3, 2022

Κάποιοι από τους ακολούθους της αντέδρασαν στην ανάρτηση ζητώντας από τη δημοσιογράφο να σεβαστεί το γεγονός ότι η Μάγδα Φύσσα έχασε το παιδί της από τον Χρυσαυγίτη Ρουπακιά, ενώ άλλοι απαίτησαν λίγη σοβαρότητα λέγοντας ότι αν ήθελε η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου να «χτίσει» πολιτική καριέρα πάνω στο πτώμα του παιδιού της θα το είχε ήδη κάνει.

Κάποτε ο πόνος της μάνας που έχανε το παιδί της ήταν το λιγότερο σεβαστός.

Πλέον, επί Μητσοτάκη, γινόμαστε μάρτυρες της γέννησης μιας νέας κάστας κυβερνητικών φρουρών που δε διστάζει να εκτελέσει εν ψυχρώ για 2η φορά τα θύματα της συμμορίας των νεοναζί

— Tzertzelaios (@tzertzelaios) May 3, 2022

Συγχωρεστε με,χωρις εμπαθεια αλλα η πολιτικη σας αντιληψη εχει ενα θεμα, μιας κ η γυναικα εχασε τον γιο της πριν εννεα χρονια κ απο την πρωτη στιγμη ειναι μαχιμη οπως την βλεπετε κ σημερα.
Αν ηθελε "καριερες" θα τις εκανε το 15 που ο ΣΡΖ εκανε εκλογικο περιπατο.
Λιγη σοβαροτητα.

— Παναγιώτης Σκούντζος aka ‍Τάκης‍ (@SkouPan) May 3, 2022

Η Λίνα Κλείτου συνέχισε… απτόητη γράφοντας: «Κάποτε ο πόνος της μάνας που έχανε το παιδί της ήταν το λιγότερο σεβαστός. Πλέον, ήρθε η αριστερά και καταλάβαμε ότι μπορεί να αποτελει διαρκή ιμάντα κομματικής προπαγανδας…»

Κάποτε ο πόνος της μάνας που έχανε το παιδί της ήταν το λιγότερο σεβαστός.

Πλέον, ήρθε η αριστερά και καταλάβαμε ότι μπορεί να αποτελει διαρκή ιμάντα κομματικής προπαγανδας…

— Lina Kleitou (@LKleitou) May 4, 2022

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη βρέθηκε στην Τζωρτζίνα» (video)

Καλλιθέα: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη χυδαία επίθεση παπά σε τρανς γυναίκα σε συσσίτιο

«Πρέβελης»: Ο 41χρονος υποπλοίαρχος πέθανε ενώ το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανοίκεια, Μάγδα Φύσσα,anoikeia, magda fyssa