Τα πάνω-κάτω στο θρίλερ της Πάτρας: «Καθαρή» φαρμακευτική κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Νέα ερωτήματα μετά την αποκάλυψη ότι στον οργανισμό της Τζωρτζίνας βρέθηκε «καθαρή» φαρμακευτική κεταμίνη. Οι νέες πληροφορίες.Το θρίλερ της Πάτρας δεν έχει τελειωμό και μία νέα εξέλιξη που αφορά την Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Την ίδια ώρα, με το…

Νέες εξετάσεις για Μαλένα και Ίριδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iEidiseis, νέος κύκλος εργαστηριακών ελέγχων, έχει ξεκινήσει

με τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις από τα πλακίδια οργάνων των δύο παιδιών. Στην περίπτωση της Μαλένας, αυτές επικεντρώνονται στο συκώτι και τα νεφρά που βρίσκονται ήδη στο παθολογοανατομικό εργαστήριο. Υπενθυμίζεται ότι κατά το πρώτο στάδιο της νεκροψίας-νεκροτομής είχε διαπιστωθεί μεταξύ άλλων εκτεταμένη εκφύλιση στο συκώτι και ήπιες παρεγχυματώδεις αλλοιώσεις νεφρού, ευρήματα που θα επανεξεταστούν, καθώς τέτοια εμφανίζονται και σε περιπτώσεις χορήγησης τοξικής ουσίας ή δηλητηρίου.

Αντίστοιχες εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν και στην περίπτωση της Ίριδας, με τους επιστήμονες όμως που διερευνούν τα αίτια θανάτου, εκτιμούν ότι το 6 μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του από ασφυξία.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται το πανάκι που εντοπίστηκε στην κούνια της Ίριδας, το οποίο παραδόθηκε στους αστυνομικούς από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, μία μέρα μετά τον θάνατό του παιδιού. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το οροαιματηρό υγρό που υπήρχε πάνω του, είτε έχει προέλθει από το σκούπισμα των χειλιών, στα οποία είχε διαπιστωθεί ερυθρότητα και αποξήρανση, είτε από τους πνεύμονες και υποδηλώνει σε συνδυασμό με άλλα ιατροδικαστικά ευρήματα, όπως το τραύμα στον στοματικό βλεννογόνο, ασφυκτικό θάνατο. Παράλληλα το τραύμα στο στόμα, εξετάζεται αν δημιουργήθηκε συνέπεια βίαιου τρόπου εισχώρησης του πανιού, και έχει προέλθει από χέρι, δάκτυλα ή νύχια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
-κάτω, Πάτρας, Καθαρή, Τζωρτζίνα,-kato, patras, kathari, tzortzina