Γονείς ανήλικης βρήκαν νεκρό βρέφος στο κρεβάτι της

ΚΟΣΜΟΣ

Οι αρχές στη νότιο Καλιφόρνια ανακοίνωσαν ότι διερευνούν υπόθεση ενός νεκρού βρέφους που βρέθηκε στο δωμάτιο της ανήλικης κόρης μιας οικογένειας την ώρα που η μητέρα έστρωνε το κρεβάτι.

Η μητέρα είπε ότι δεν γνώριζε πως η κόρη της ήταν έγκυος. Η ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε ότι οι γονείς κάλεσαν την αστυνομία όταν βρήκαν το βρέφος αναφέροντας ότι το βρέφος δεν αναπνέει.

Η ανήλικη σύμφωνα με την αστυνομία, γέννησε λίγες ώρες ή κάποιες μέρες πριν από την θλιβερή αποκάλυψη των γονιών της,

Όταν οι αρχές μίλησαν με την έφηβη, τους είπε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος μέχρι τη στιγμή που γέννησε στο κρεβάτι.

Υποθέσεις με γυναίκες που γεννούν χωρίς να γνωρίζουν ότι κυοφορούν δεν είναι τόσο ασυνήθιστες, Μία 23χρονη στη Βοστόνη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως είπε δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος. «Νόμιζα ότι απλά είχα πάρει κάποια κιλά τις γιορτές των Χριστουγέννων είπε, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος.

Οι φυσιολογία και η ψυχολογία της καλυμμένης εγκυμοσύνης από την εγκυμοσύνη που η γυναίκα θέλει να κρατήσει κρυφή διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση, αλλά δεν είναι εύκολο να διακρίνεις ποια είναι ποια έγραψε η καθηγήτρια Helen Cheyne, προσθέτοντας ότι δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.

Η ίδια πρόσθεσε ότι κάποιες γυναίκες δεν έχουν ποτέ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης συμπτώματα, όπως ζαλάδες ή αξιοσημείωτη αύξηση βάρους.

Πηγή: Wall Street Journal

εγκυμοσύνηβρέφοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα