Το πρώτο Συνέδριο Crowdfunding στην Κύπρο

Η KPMG και η Αnirot Development Organisation, διά μέσου της κοινής τους πρωτοβουλίας Crowdfunding Cyprus, διοργανώνουν το πρώτο Συνέδριο Crowdfunding στην Κύπρο με τίτλο «Crowdfunding: Paving New Ways to Finance» στις 15 Ιουνίου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton

Park, στη Λευκωσία, μεταξύ 08.00 και 15.30. Το Crowdfunding ή η συμμετοχική χρηματοδότηση αποτελεί μια νέα και καινοτόμα μορφή χρηματοδότησης. Πρόκειται για μία ανοικτή πρόσκληση που απευθύνεται στο κοινό με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για ένα συγκεκριμένο έργο, ιδέα ή προϊόν. Το Συνέδριο θα εξετάσει όλα τα θέματα που αφορούν στο Crowdfunding όπως:


• Tι είναι το Crowdfunding και πως λειτουργεί: βασικά χαρακτηριστικά
• Πως λειτουργούν οι πλατφόρμες crowdfunding: πρακτικά παραδείγματα
• Το crowdfunding στην Ευρώπη και πως μπορεί να μετατραπεί σε εργαλείο για την προώθηση της επιχειρηματικότητας
• Το crowdfunding ως τραπεζικό προϊόν
• Το crowdfunding στην Κύπρο: εισηγήσεις για προώθηση ρυθμιστικού πλαισίου
• Η χρήση του crowdfunding από start-ups
• Επιτυχημένα παραδείγματα και καλές πρακτικές

Τους ομιλητές του Συνεδρίου απαρτίζουν ειδικοί σε θέματα crowdfunding, εκτελεστικοί διευθυντές πλατφόρμων, εκπρόσωποι τραπεζικών ιδρυμάτων, κυβερνητικά στελέχη και διοργανωτές εκστρατειών για συγκέντρωση κεφαλαίων από την Ελβετία, το Ισραήλ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Κύπρο.


To Συνέδριο απευθύνεται σε νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες, παροχείς υπηρεσιών, δικηγόρους, λογιστές, επενδυτές και επενδυτικά ταμεία, τράπεζες, συμβούλους και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για θέματα χρηματοδότησης, επενδύσεων, καινοτομίας και τεχνολογίας.


Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 100 ευρώ συμπ. ΦΠΑ ενώ ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για τη συμμετοχή άνω των 3 και 5 ατόμων από την ίδια επιχείρηση/οργανισμό καθώς και για εγγραφές που θα γίνονται μέχρι και την 1η Ιουνίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με την Πέρσα Παπαδημητρίου στο 22 209053 ή στην ηλ. διεύθυνση [email protected].


Διοργανωτές: KPMG και Anirot Development Organisation
Χορηγός Επικοινωνίας: SigmaLive
Επίσημος Αερομεταφορέας: Cobalt Airlines | Χορηγός φιλοξενίας: Hilton Park Hotel
Υποστηρικτής: 101 Green Light

Keywords
Τυχαία Θέματα