Super League: Έστησε πάρτι με «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ και πάει…τελικό

Η ΑΕΚ νίκησε 4-0 τον ΠΑΟΚ στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Μέσα σε λιγότερο από ένα ημίωρο η ΑΕΚ

«καθάρισε» τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των play off, επικράτησε 4-0 και ετοιμάζεται για το ντέρμπι τίτλου με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (30/4) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το «ντέρμπι των Δικεφάλων» ουσιαστικά τελείωσε πριν καν… ξεκινήσει! Πριν συμπληρωθεί το ημίωρο ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 παίκτες και η ΑΕΚ με 2-0 μπροστά στο σκορ.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιάννη Κάργα με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γενς Γιόνσον και η ΑΕΚ αξιοποίησε την αριθμητική της υπεροχή, σκοράροντας στο 21′ με σουτ του Στίβεν Τσούμπερ, μετά από κλέψιμο του Γιόνσον στον Σβαμπ στην πρώτη πάσα από τον Κοτάρσκι και ασίστ του Δανού στον Ελβετό, και στο 25′ με εναέριο πλασέ του Αρόλντ Μουκουντί, μετά από κόρνερ του Εχσάβ Χατζισαφί από τα αριστερά και πρώτη κεφαλιά από τον Γιόνσον.

Άλλα δύο γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος με ισάριθμα σουτ, του Λιβάι Γκαρσία από το ύψος της περιοχής στο 77′ και του Πάολο Φερνάντες (που νωρίτερα είχε και σουτ στο οριζόντιο δοκάρι) έξω από την περιοχή στο 86′.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ (70΄ Φερνάντες), Πινέδα (59΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (70΄ Ελίασον), Τσούμπερ (79΄ Γαλανόπουλος), Γκαρσία (79΄ Φαν Βέερτ)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κάργας, Ίνγκασον (67΄ Σάστρε), Κετζιόρα, Ντάντας (75΄ Ντάντας), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (75΄ Ολιβέιρα), Κωνσταντέλιας (75΄ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Τόμας (21΄ Νάσμπεργκ)

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η αποβολή του Κάργα και τα δύο γκολ της Ένωσης για το 2-0 (Videos)

Ντέμης Νικολαΐδης: Ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο από τα 14.000 πόδια

Super League: Παραμένει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός – Νίκησε τον Βόλο με 2-0 (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα