Έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου και... έσωσε το γάμο του

ΚΟΣΜΟΣ

Φαίνεται τελικά πως η πραγματική αγάπη υπάρχει και δεν γνωρίζει φύλο. Ο λόγος για την Τζάστιν Σμίθις, η οποία αν και γεννήθηκε άντρας έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου για να σώσει το γάμο της. Η δήλωση αυτή έκανε η γυναίκα της. Η Τζούλι σύμφωνα με την οποία η εγχείρηση αλλαγής φύλου έδωσε νέα ώθηση στην οικογένειά τους.

Όπως δήλωσε η Τζούλι τα τελευταία χρόνια ο γάμος της βρισκόταν στη κόψη του ξυραφιού και είχε πολλά προβλήματα, μέχρι που αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά γύρω

από το θέμα με τον άντρα της Τζάστιν. Τότε ο ίδιος της εξήγησε πως το πρόβλημα το έχει εκείνος καθότι αισθανόταν εγκλωβισμένος σε ένα σώμα που δεν ήταν δικό του, καθότι αυτός πάντα ένοιωθε γυναίκα. Όταν η Τζούλι συνειδητοποίησε τι της είχε πει ο άντρας της, αποδέχτηκε την επιθυμία του και τον ενθάρρυνε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Μετά την εγχείρηση η Τζαστίν ήταν πιο σίγουρη για τον εαυτό της με αποτέλεσμα να καταφέρουν να περάσουν κάθε δυσκολία και έτσι ο γάμος τους να δυναμώσει.

«Αγαπάω έναν άνθρωπο, όχι το φύλο του. Όταν ξεπέρασα το αρχικό σοκ κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι μεταξύ μας» δήλωσε η Τζούλι. «Είμαστε ευτυχισμένοι. Μάλιστα, σκοπεύουμε να ανανεώσουμε τους όρκους μας, φορώντας και οι δύο νυφικό» αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζούλι.

αλλαγή φύλουγάμοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα