Έγκλημα στην Κύπρο: Έκαψε τους θείους του επειδή φιλοξένησαν την εν διαστάσει σύζυγό του- Είχε αγοράσει τον τάφο του ο δράστης

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κύπρου από το φρικτό έγκλημα που διέπραξε 59χρονος στον Πύργο Λεμεσού, όταν περιέλουσε με βενζίνη και πυρπόλησε τους ηλικιωμένους θείους του και μια γειτόνισσα μέσα στο σπίτι τους.

Ο 79χρονος θείος του δράστη, ο οποίος στη συνέχεια εντοπίστηκε νεκρός από τους αστυνομικούς σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τη σκηνή και έξω από το όχημα του, έχοντας τραύμα στο κεφάλι και δίπλα του ένα κυνηγετικό όπλο, πέθανε στο σημείο του εγκλήματος.

Οι δύο γυναίκες που βρίσκονταν

στο σαλόνι του σπιτιού όταν έβαλε φωτιά ο 59χρονος νοσηλεύονται διασωληνωμένες και σε καταστολή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση.

Αρχικά οι δύο γυναίκες είχαν διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας τους κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν στη Λευκωσία.

Οι ηλικιωμένοι φιλοξένησαν την πρώην σύζυγο και την κόρη του δράστη

Όσο για το κίνητρο του ειδεχθούς εγκλήματος, οι αστυνομικοί κατάφεραν από μαρτυρίες να βγάλουν το συμπέρασμα ότι ο 59χρονος δράστης φέρεται να διέπραξε το έγκλημα επειδή διαφωνούσε έντονα με τη βοήθεια που πρόσφεραν οι ηλικιωμένοι θείοι του στην πρώην σύζυγο του από το Βιετνάμ και την κόρη της.

Σύμφωνα με το alphanews.live, το χέρι του 59χρονου φέρεται μάλιστα να «όπλισε» το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες γυναίκα και παιδί φιλοξενήθηκαν στο σπίτι των ηλικιωμένων, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει σε διάσταση. Ενώ και ο ίδιος φέρεται να είχε εξασφαλίσει το ίδιο χρονικό διάστημα στέγη στο σπίτι των θείων του.

Την ίδια ώρα πληροφορίες της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» μάλιστα αναφέρουν ότι ο 59χρονος είχε αγοράσει τάφο στην κοινότητα και ζήτησε μάλιστα και ταφόπλακα εξηγώντας ότι «μπορεί να πεθάνει» και γι’ αυτό είχε προβεί στην εν λόγω ενέργεια.

Διαβάστε επίσης:

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί άνοιξαν πυρ και σκότωσαν Παλαιστίνιο κατά τη διάρκεια συγκρούσεων

Κίνα: Επιστρέφει ο «εφιάλτης» του κορωνοϊού – Lockdown ξανά σε περιοχές της Σανγκάης, μέτρα και στο Πεκίνο

Η Βουλγαρία δεν θα άρει ακόμη το βέτο στα σχέδια της Βόρειας Μακεδονίας για ένταξη στην ΕΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα