«Stranger Things»: Τι αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς για την πέμπτη και τελευταία σεζόν

Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε το πρώτο μέρος της τέταρτης season του «Stranger Things», οι fans της σειράς περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους (1/7), που θα αποτελείται από δύο -μεγάλα σε διάρκεια- επεισόδια.

Συγκεκριμένα, το όγδοο επεισόδιο θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το ένατο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά.

credit: Facebook/@StrangerThingsTV

Παράλληλα, σε αποκαλύψεις σχετικά με την πέμπτη και τελευταία season προχώρησαν οι δημιουργοί της σειράς, τα αδέρφια Duffer, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο TV Line.

Το πιο

σημαντικό στοιχείο που έγινε γνωστό είναι πως το Stranger Things 5 θα κάνει ένα αναμενόμενο αλλά και αναγκαστικό χρονικό άλμα, δεδομένου του ότι μεγάλωσαν αρκετά οι πρωταγωνιστές του.

«Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε άλμα στο χρόνο. Ιδανικά θα είχαμε γυρίσει τις σεζόν 4 και 5 διαδοχικά αλλά δεν έγινε εφικτό. Αυτά όλα θα τα συζητήσουμε με την σεναριογραφική ομάδα.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι ακόμη δουλεύουμε στην 4η σεζόν. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τα δύο τελευταία επεισόδια επειδή είναι τεράστια», είπε ο Matt Duffer, σημειώνοντας παράλληλα πως «δεν είμαστε σίγουροι καν ακόμη για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν».

Διαβάστε επίσης:

Ανεστάλησαν οι ρωσικές εκδόσεις των περιοδικών «Elle» και «Maxim»: Δεν είχαν προϊόντα να διαφημίσουν

«Ψαλίδι» στις στήλες γνώμης από εκδοτικό όμιλο 250 εφημερίδων και ιστοσελίδων (photos)

Το live κρατουμένου από τη φυλακή και η ανησυχία της Σκορδά: «Δεν θέλω να με κυνηγά κάποιος» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Stranger Things,