Δείτε τα ποιο περίεργα και συχνά, αποτυχημένα όργανα γυμναστικής που κατασκευάστηκαν ποτέ (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Θα κυκλοφορούσατε ποτέ με μια μάσκα που… γυμνάζει το πρόσωπο σας; Μήπως με ένα παλλόμενο ραβδί που εξαφανίζει το διπλοσάγονο; Δείτε τα ποιο αποτυχημένα όργανα γυμναστικής.

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Να δημιουργηθεί το ιδανικό όργανο γυμναστικής το οποίο και θα γυμνάζει αλλά παράλληλα δεν θα εξουθενώνει τόσο τον χρήστη του.

Φυσικά κάτι τέτοιο είναι αδύνατον αφού «αγαθά κόποις κτώνται» και για να δούμε αποτελέσματα με τα μηχανήματα γυμναστικής θα πρέπει να ιδρώσουμε πολύ.

Ανά καιρούς όμως έχουν υπάρξει κάποιοι εφευρέτες, η οποίοι έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν τέτοια μηχανήματα, τα οποία βέβαια εκ των προτέρων ήταν καταδικασμένα σε αποτυχία.

Η καρέκλα που γυμνάζει τη μέση σαν να κάνεις Χούλα Χουπ

Είναι μια καρέκλα σαν όλες τις άλλες, μόνο που το κάθισμα της μπορεί να κινηθεί κυκλικά. Φυσικά μηχανικά, ο κάτοχος της δεν χρειάζεται να καταβάλλει την παραμικρή προσπάθεια. Οι δημιουργοί της λένε ότι γυμνάζει τους κοιλιακούς, τους γλουτούς ενώ βοηθάει στην πέψη και καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα.

Η παλλόμενη ράβδος που εξαφανίζει το διπλοσάγονο.

Για όσους έχουν θέμα με το πρόσωπο και τα μάγουλα τους και θέλουν να αποκτήσουν γωνίες. Το όργανο αυτό που είναι μια μακριά ράβδος και στο μέσον της έχει ειδική εσοχή για να την δαγκώσετε. Στη συνέχεια κουνάτε με ταχύτητα το κεφάλι σας πάνω κάτω. Στις οδηγίες αναφέρει ότι 60 δευτερόλεπτα τη μέρα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε γωνίες στο πρόσωπο και να εξαφανιστεί το διπλοσάγονο… Αν δεν ζαλιστείτε πρώτα από όλα…

Ποδήλατο- διάδρομος.

Είστε φανατικός της αεροβικής και θέλετε όχι μόνο να μετακινείστε με ποδήλατο, αλλά ταυτόχρονα να κάνετε και διάδρομο; Τι καλύτερο. Το ποδήλατο – διάδρομος. Το ποδήλατο δεν έχει σέλα. Ούτε πετάλια. Έχει έναν μικρό διάδρομο στον οποίο εσείς θα πρέπει να τρέχετε και εκείνος θα δίνει ώθηση στις ρόδες σαν να κάνατε πεντάλ. Η αποτυχία του ήταν παταγώδης αφού όσοι το δοκίμασαν είπαν ότι κινούνται πιο αργά ακόμη και από το να περπατούσαν. Η τιμή του δε, είναι υψηλή. Αγγίζει τα 2.000 ευρώ.

Η παλλόμενη λεπίδα

Κάτι σαν την παλλόμενη ράβδο που εξαφανίζει το διπλοσάγονο, η λεπίδα είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος και γυμνάζει τους μύες και γενικά ολόκληρο το κορμί.

Η Μάσκα που γυμνάζει το πρόσωπο

Τη φοράς και αποκτά πρόσωπο μοντέλου. Χάνεις μάγουλα, χάνεις προγούλια τα χάνεις όλα. Την δουλειά την κάνει η μάσκα. Εσύ απλά τη φοράς. Επίσης σύμφωνα με τους κατασκευαστές της καταπολεμά τις ρυτίδες, τη χαλάρωση του δέρματος και δίνει στο πρόσωπο έναν υπέροχο τόνο χρώματος. Στοιχίζει μόνο… 200 δολάρια.

Ο οικιακός ταύρος

Θυμάστε τους μηχανικούς ταύρους στα λούνα παρκ. Όπου αυτός που ανέβαινε (και τον κοίταζε όλος ο κόσμος και γελούσε) έπρεπε να κρατηθεί από τα γκέμια του μηχανικού ταύρου και όσο πιο πολύ τα τραβούσε για να παραμείνει στην πλάτη του, τόσο ο ταύρος κουνιόταν μέχρι να απολαύσουν οι θεατές μια υπέροχη τούμπα; Αν το θυμάστε σας λέμε ότι αυτό βγαίνει και σε όργανο γυμναστικής το οποίο στοιχίζει κάτι λιγότερο από 300 δολάρια και σε γυμνάζει στο σπίτι. Προσοχή μην το κάνετε σε πάτωμα μα μάρμαρο, ή πλακάκι.

γυμναστικήόργανα γυμναστικήςΜύεςΜαγούλαδιπλοσάγονοπερίεργα όργανα γυμναστικήςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα