Maestro: Διαθέσιμη στο Netflix από σήμερα η σειρά του Παπακαλιάτη

Από σήμερα, 19 Δεκεμβρίου 2022, τo Maestro είναι διαθέσιμο στο Netflix για Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά και το παγκόσμιο κοινό.

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι το πρώτο ελληνικό εγχείρημα στην ιστορία, που καταφέρνει να μπει στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία

να παρακολουθήσει τα 9 επεισόδια της σειράς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αν και ο τίτλος της σειράς θα είναι ο ίδιος για το ελληνικό Netflix, για τον υπόλοιπο κόσμο θα είναι διαφορετικός.

Συγκεκριμένα, στα αγγλικά, ο τίτλος θα είναι «Maestro in Blue» και κατά πάσα πιθανότητα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εντός του 2023 έρχεται στο Netflix ακόμα μια παραγωγή με τον τίτλο «Μaestro».

Πρόκειται για το νέο εγχείρημα του Μπράντλεϊ Κούπερ, στο οποίο θα υποδυθεί τον συνθέτη, Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η δεύτερη σεζόν του Maestro θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Netflix και στη συνέχεια, στο Mega, καθώς, αυτή τη φορά η συμφωνία που έκαναν οι δύο πλευρές αλλάζει τα δεδομένα.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της η Στεφανία Γουλιώτη, τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Σπύρος Παπαδόπουλος, «Μουσικό κουτί», «Νούμερα» στα εορταστικά προγράμματα για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά (Photos)

Σταμάτης Μαλέλης: «Μεγάλος χαμένος της χρονιάς ο ΣΚΑΪ – Ό,τι κάνει δεν του βγαίνει» (Video)

Ράνια Τζίμα: Αισθάνθηκα φόβο όταν έκλεισε το παλιό Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα