MEGA: Έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων στις 7 Απριλίου

MEDIA

Έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων ανακοίνωσε η «Τηλέτυπος ΑΕ» για τις 7 Απριλίου. Στην ατζέντα της γενικής συνέλευσης θα βρεθούν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και η τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

Ωστόσο, τραπεζικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι δύσκολα θα φτάσει η εταιρεία στην πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας γενικής συνέλευσης αν προηγουμένως, μέσα στην επόμενη εβδομάδα το πολύ,

δεν βρεθεί λύση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Και αυτό γιατί επίκειται παρέμβαση τραπεζών με καταγγελία των δανείων της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο ανέστειλε τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ-MEGA». Οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η εταιρεία, δοθέντος του γεγονότος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

Η ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο

Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων την Πέμπτη 7.4.2016 με θέματα ημερησίας διατάξεως μεταξύ άλλων

– την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.

– την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

MegaΤηλέτυπος ΑΕHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα