Εντελώς αντίθετες οι γνωματεύσεις των εμπειρογνωμόνων για το τροχαίο Παντελίδη (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Στο θέμα της ταχύτητας με το οποίο κινούνταν το όχημα που οδηγούσε ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης οι γνωματεύσεις των εμπειρογνωμόνων της οικογένειας Παντελίδη και της Μυρσίνης Αρναούτη είναι διαμετρικά αντίθετες. Όπως τονίζει ο δικηγόρος Ιωάννης Κολέτης, που εκπροσωπεί την Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, δήλωσε ότι οι τεχνικοί του σύμβουλοι έχουν διαφορετικές

θέσεις για το δυστύχημα από τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας του άτυχου τραγουδιστή. Επίσης το πόρισμα της τροχαίας που δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός Star δίνει τέλος στο σενάριο του διαφορετικού οδηγού του οχήματος. "Οδηγός ήταν ο θανών" αναφέρεται στο πόρισμα των εμπειρογνωμόνων της τροχαίας.

Τι επόμενες μέρες αναμένεται από τα πορίσματα να πέσει φως και στα υπόλοιπα "θολά" σημεία του τροχαίου δυστυχήματος. Την ίδια ώρα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της Μίνας Αρναούτη, η οποία από χθες το βράδυ ξαναμπήκε σε κατάσταση καταστολής καθώς υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Παντελής Παντελίδηςτροχαίο δυστύχημαγνωμάτευση εμπειρογνωμόνωνπόρισμα τροχαίαςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα