Υποτροφίες για σπουδές κινηματογράφου από το NewSchool.Athens

Την έναρξη εγγραφών για το νέο πρόγραμμα «Κινηματογράφος» ανακοινώνει το NewSchool.Athens, εκπαιδευτικός φορέας για τα δημιουργικά ψηφιακά επαγγέλματα και τις νέες τεχνολογίες.

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από τον επιτυχημένο κύκλο σπουδών στη φωτογραφία, το NewSchool.Athens, προχωρά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός νέου εντατικού προγράμματος με αντικείμενο τoν κινηματογράφο.

Ωστόσο το πρόγραμμα αυτό, ακολουθεί διεθνή πρότυπα διδασκαλίας και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο,

επαγγελματία ή μη, ο οποίος επιθυμεί να δημιουργήσει μια δική του ταινία μικρού μήκους.

Μερικοί λόγοι για τους οποίους ένας ενδιαφερόμενος να επιλέξει το NewsSchool.Athens

Διατίθενται υποτροφίες φοίτησης για τους καλύτερους σπουδαστέςΜπορεί να δουλέψει δίπλα σε διεθνούς εμβέλειας επαγγελματίεςΓίνεται μέλος μικρής τάξης επιλεγμένης με αυστηρά κριτήρια εισαγωγήςΔημιουργεί φιλμ που θα του χρησιμεύσουν στην καριέρα του και αποκτά πρακτικές γνώσεις με ταχύρυθμο τρόπο

Ακόμη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κινηματογράφος» το ΝewSchool.Athens Scholarship Fund και η εταιρεία παραγωγής Faliro House προκηρύσσουν υποτροφίες ολικής και μερικής φοίτησης για τη συμμετοχή μέχρι έξι υποψήφιων στο νέο πρόγραμμα. Η επιλογή των υποτρόφων θα γίνει με βάση την αίτηση συμμετοχής, την παρουσίαση δουλειάς και προσωπική συνέντευξη από επιτροπή επιλογής, στην οποία συμμετέχουν σημαίνοντες δημιουργοί, παραγωγοί και επιχειρηματίες.

Επιπρόσθετα, με στόχο την συνεχή υποστήριξη της επαγγελματικής κατάρτισης των αποφοίτων της σχολής το ΝewSchool.Athens έχει εξασφαλίσει για τους συμμετέχοντες του προγράμματος θέσεις πρακτικής άσκησης (internships) σε κορυφαίες εταιρίες παραγωγής και διανομής στην Ελλάδα – Feelgood Entertainment, Faliro House, Haos Film, Τοpcut/Modiano, Stefi Productions, ΒοldisΜissing. Τέλος, το ΝewSchool.Athens εξασφάλισε θέσεις πρακτικής εργασίας και σε παραγωγές του ομίλου ΣΚΑΙ.

Συντελεστές, διδάσκοντες και συνεργάτες του προγράμματος «Κινηματογράφος» είναι:

Σύμβουλος Σχεδιασμού Προγράμματος – Αθηνά Τσαγγάρη. Υπεύθυνος Σπουδών – Νικόλας Ποττάκης. Σύμβουλος Σπουδών– Αμάντα Λιβανού. Διδάσκοντες και Συνεργάτες (αλφαβητικά): Ηλίας Αδάμης (φωτογραφία), Αλέξανδρος Βούλγαρης (σκηνοθεσία και ήχος) Μαρίνα Γιώτη (σκηνοθεσία), Γιώργος Ζώης (σκηνοθεσία), Αμάντα Λιβανού (παραγωγή), Μπάμπης Μακρίδης (σκηνοθεσία), Γιώργος Μαυροψαρίδης (μοντάζ), Θύμιος Μπακατάκης (φωτογραφία), Λέανδρος Ντούνης (ήχος και σχεδιασμός ήχου), Νίκος Πάστρας (σκηνοθεσία), Xάρης Πατραμάνης (σκηνοθεσία), Νικόλας Ποττάκης (φωτογραφία), Aθηνά Τσαγγάρη (παραγωγή), Ευθύμης Φιλίππου (σενάριο), Άγγελος Φραντζής (σκηνοθεσία), Μαρία Χατζάκου (παραγωγή), Matt Johnson (μοντάζ).

Διάρκεια προγράμματος: 4 εβδομάδες.Κόστος συμμετοχής: 1.500 Eυρώ.

Παρέχονται υποτροφίες μερικής ή ολικής φοίτησης. Έναρξη προγράμματος: 19 Νοεμβρίου 2012.

Το NewSchoole Athens είναι ένας νέος εκπαιδευτικός φορέας αφιερωμένος στα ψηφιακά δημιουργικά επαγγέλματα και τις νέες τεχνολογίες. Είναι επίσημος συνεργάτης

Keywords
Τυχαία Θέματα